12-05-16

Marathon nr 133 ... Maasmarathon ... zondag 8 mei ... 4u54

Lange dag geweest ... 's morgens om 03u30 opgestaan ... om 04u15 vertrokken richting Roeselare ... Christ opgepikt ... en dan samen door naar Visé ... aangekomen omstreeks 07u20.
Het beloofde een superwarme dag te worden ... we wilden meelopen met de pacer voor 4u30 ... normaal moest dat Marc zijn ... maar door de één of de andere reden was Marc er niet en stond er een dame als pacer ... ze vertelde dat ze het ook nog maar wist van de avond ervoor.
Dus meegelopen met haar ... maar ze liep ietsje te onregelmatig ... kilometers aan 5:55 en daarna kilometers aan 6:20 ... en constant zo van die onregelmatige tijden ... ik neem dat die dame niet kwalijk, want ze deed haar best om ons tegen halverwege een voorsprong te laten hebben om het iets zwaardere tweede deel te kunnen aanvangen.  Maar voor mij was het alleszins moeilijk lopen, soms moest ik me haasten om mee te kunnen en andere kilometers moest ik me inhouden omdat ik te snel wou lopen.
Nu, aan km 19 à 20 besliste we om ons eigen, trager tempo verder aan te houden ... vooral mijn beslissing, want ik wist enorm van de warmte ... 28 graden in het dal was het ... pfffff ... zweten en blazen ... veel drinken en jezelf onder water zetten!!

En het ging echt aan geen kanten ... veel wandelen was mijn deel ... Christ bleef bij mij lopen ... veel ambulances gehoord en gezien ook ... heel vervelend ... lopers langs de kant van de weg die uitgeput neer zaten ... echt iets waar ik o zo bang van ben ... ik wil mezelf nooit zo opblazen zenne ... liever trager en gezond aankomen ... en zo hebben we het dan ook maar gedaan hé ... gezond aangekomen!!!

De 133ste zit er op ... op naar nr 134 ... als pacer voor 5 uur in de Great Breweries Marathon op zondag 5 juni ...

Maar eerst nog op vrijdag 13 mei de Ten Miles in Aalter en op zondag 29 mei terug als pacer in de 20 km van Brussel ... yeeehaaa!!!

16:23 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.