06-05-16

goeie, zware training

Deze morgen om 07u30 afgesproken met Nico voor een 20er in Oostende.

Het plan was om 2 toerkes van 10 km te lopen en tussenin had ik een drankstop voorzien aan mijn oto … deze morgen vroeg al 2 blikskes cola, een flesje spuit en een flesje plat water in mijn oto gestopt (dedju, die zitten daar nog in).
Efkes voor tijd vertrokken richting Middelkerke … eerst een stop om de werken aan de Couckedoze te bezichtigen … en daarna richting Duinenwegje … al vlug (veel te vlug, want ik was mis) het Duinenwegje verlaten en hop, duin omhoog, duin omlaag … serieuze kuitenbijters …. daarna via domein Walrave (efkens plat) terug de duinen in …. miljaar … toch efkes gezweet zenne … vooral toen Nico op het einde kop trok en ik me moest haasten om mee te kunnen :-)

In Middelkerke ne cola gedronken … en dan terug via het hard zand op het strand … was er wel moeilijk lopen, veel water nog op 't strand, dus beiden zuipendenatte voeten … laatste stukje teruggekeerd op de dijk met de wind in de rug … eindelijk es zalig lopen … pfff … serieus goeie training achter de kiezen … 20,26 km in 2u12 … tevree ….

Achteraf nog een kiekske gaan eten in de Koekoek … altijd leuk … goedkoop en lekker … jammergenoeg waren we de eerste eters (11 uur pas)  … dus nog een kiekske van de avond ervoor … goed doorgespoeld dus maar met een dubbele cola en een halve liter bier ….

Nu nog boodschappen halen voor Inge …. prachtig weer, zonnetje, terrasje … wat moet een mens meer hebben?????

13:30 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.