26-11-15

Herplannen ...

Inge werkt nu zaterdag, dus zondag thuis ... dus geen marathon in Geldrop voor mij ... jammer, want 't is wel een heel mooie natuurmarathon daar ... en altijd wat bekenden ook!

Volgende marathon zou dus wel Kampenhout op zaterdag 12 december kunnen worden ... als het meezit natuurlijk ;-)

Gisteren mijn eerste loopje van de week ... 10 km rond Oostende.
Vanavond, na het werk ... en 'k moet me niet haasten want Club kan ik toch enkel op tv zien :-( ... nog een loopje van 15 km ... 'k weet nog niet langs waar ... maar 'k ga toch moeten kijken om ietwat langs verlichte straten te lopen hé ...

Zaterdagmorgen vroeg om 7u30 dan een Aktivia van 24 km in Breenienge ... zaterdagavond dan naar een verjaardagsfeestje van Inge haar jongste zus in Olland ... 't zal dus een loaten worden!
Zondag, in de voormiddag dan een 10 km ... en in de namiddag de wedstrijd van de kakkers tegen FCB volgen op tv ...

Volgende week dan het bekervoetbal thuis tegen Lokeren op donderdagavond en de thuiswedstrijd tegen Charleroi op zondagnamiddag ... hopelijk mogen we dan wel gaan kijken wi!

En ja, er wordt volgend weekend ook weer een Aktiviatje gelopen ... zaterdag 5 december om 7u30 in Markegem voor 24 km ...

Genoeg te doen dus ... maar zo hoort het ook!

08:32 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-11-15

Terug bezig

Paar dagen rust genomen na mijn enkelverzwikking ... en ja hoor ... we zijn er terug klaar voor ... eerst es 5 km gelopen (en dat liep vlotjes) en dan es 10 km gelopen ... wel eerst met de tram naar Westende en dan al lopend terug naar Mariakerke ... wel heerlijk lopen zo met een stormwind in de rug wi :-)

Zaterdag loop ik 10 km en zondag 22 km ... ik zie het al zitten!

Ondertussen ben ik terug mee met mijn beoogde doel ... 2500 km dit jaar ... nog 80 km en ik zit aan 2300, wat mijn doel was voor eind november 2015 ... en dan nog een laatste maand van 200 en ik ben er ... 'k zal me nog moeten inhouden!
Trouwens, nog 4 weekjes werken en dan is het verlof voor 14 dagen ... en vermits Inge toch wat zal moeten werken tijdens het kerstverlof, plan ik zeker nog enkele Aktiviaatjes dan!

Toe loatre ...

14:45 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-11-15

oefenmarathon ...

Woensdag 11 november stond de halve marathon Deinze-Bellem op mijn programma ... een halve marathon georganiseerd door JC Aalter, waar ik nog lid was, en waar ook Nico aan meehelpt organiseren.

Normaal dien je eerst met je wagen naar Bellem te rijden, daar kan je de bus nemen naar Deinze om van daaruit de halve marathon naar Bellem te lopen.
Maar op dinsdagavond kreeg ik het idee om van Bellem naar Deinze te lopen en zo een volledige marathon te lopen.
Ik had wel geen geluk in mijn eerste halve marathon, voortdurend windop natuurlijk ... wel ietsje te rap gelopen, want een eindtijd van 2u10 ... daarna een vers truitje aangetrokken en al om 13 uur terug gelopen ... eigenlijk een half uurtje te snel, want officieel start de halve marathon pas om 13u30.

Groot was natuurlijk de verbazing aan de bevoorradingsposten toen ik daar als eerste aankwam hé ... goed uitgelegd wat er gebeurde konden ze er toch mee lachen ... immers, iemand die aan mijn trage snelheid als eerste passeert, dat zijn ze daar niet gewoon wi ... en dan nog met mijn rugzakje aan :-)

Uiteindelijk werd ik slechts ingehaald door de eerste loper net aan het 10 km paaltje ... hij keek es naar mij, zag dat ik ook een borstnummer aanhad en zei dan : "haak maar je karretje aan!"
Ja, dat ging wel niet wi ... ik liep 10 km per uur en hij waarschijnlijk wel 17!!!

Vermits ik nu windmee had, en vermits mijn conditie en gewicht wel op punt staan, de tweede halve marathon gelopen in 4 2u07, wat een eindtijd werd van 4 uur 17 minuten 42 seconden ... mijn snelste marathon van het jaar dus!!! (telt wel niet mee natuurlijk).

Achteraf verse kledij aangetrokken en na 1 drankje alweer naar huis ... ik kreeg het koud en 's avonds hadden we nog volk thuis ... dus es verstandig geweest.

Gisteren was ik ietsje minder verstandig, een halve dag verlof genomen, met Inge een stukske gaan eten ... beetje teveel gedronken en toen ik thuiskwam met de fiets mijn voet verzwikt dedju ... deze nacht een paar keer wakker gekomen van de pijn ... dus effe rusten hé ... waarschijnlijk (maar dat beslis ik pas definitief morgenmiddag) ga ik de Zevenheuvelentocht van nu zondag in Nijmegen aan mijzelf moeten laten voorbijgaan ... we zien wel ...

toe loatre ...

14:37 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-11-15

weekje verlof voorbij

Een ganse week verlof gehad ... van zaterdag 31 oktober tot en met zondag 8 november ... en wat een weertje ... zalig!

Veel gelopen ook ... niet zozeer in kilometers, maar wel in aantal trainingen ... slechts 1 dag niet gelopen ... en dat was dan nog omdat ik terug last had van mijn rechterhamstring ... maar sinds m'n laatste kinébezoekje weet ik dat dit voortkomt uit mijn rug ... en ja, inderdaad, de laatste tijd weer iets meer last ervan ... maar ik weet dat dit telkens zo is deze tijd van het jaar ... ieder jaar eind oktober, begin november heb ik meer last ... 't gaat wel voorbij, no worries ...

Gisteren naar FCB geweest ... we mogen niet klagen hé ... slechte wedstrijd, gelukkig scoort "Jelle is van ons" toch maar ... en vermits alle andere uitslagen in ons voordeel waren, kunnen we tevreden zijn met de voorlopige stand ... 3 punten achter op KVO, 2 op Kwek en 1 op de mauve ...

Deze week 2 wedstrijden ... woensdag de halve marathon Deinze-Bellem, ik probeer er gewoon onder de 2 uur te lopen .. en zondag de Zevenheuvelenloop in Nijmegen (NL) ... 15 km op een heuvelend parcours ... gewoon uitlopen hier ... 't is er toch veel te druk om een goeie tijd te lopen ...  

10:05 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-11-15

SM Master

Ja hoor, op 10 april 2016 mag ik me officieel "SM Master" noemen!!!

Wat een eer … en dit als eerste Belg ooit!

Ja, want deze morgen ontving ik deze mail van de organisatie : "Beste Koen, bedankt voor je inschrijving, wij hopen jou na 10 april 2016 toe te kunnen voegen aan de Super Marathon Masters erelijst (als eerste Belg) met 10 x "Rotterdam".
Over de procedure op zondag 10 april a.s. ontvang je als (toekomstig) SM Master nog nadere informatie per mail in februari of maart."

Jullie hadden toch niet iets anders gedacht?????

10:46 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-11-15

53

Maar ik voel me veel jonger wi ….

Vrijdag middag dus 5 km gelopen … zaterdag, op mijn verjaardag, met Christ en Nico 20 km gelopen … 's avonds met mijn zonen een lekkere spaghetti gegeten hier in Mariakerke en dan nog FCB es zien winnen op verplaatsing … verjaardag geslaagd dus!!!!

Deze morgen al 10 km losgelopen … heerlijk zonnetje … korte broek … licht truitje boven mijn shirt … zalig lopen … tstrange … geen dames in bikaniks te bemerken .. toch genoten van dit loopje … nu aperitiefje … strakjes nog iets gaan eten ...

you need more????

12:37 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |