28-10-15

gelukkig ben ik nooit niet lang deprimo ...

Gisterennamiddag een half dagje verlof ... dus terrasje gedaan met Inge ... Omerke of 4 gedronken ... dan een goeie 10 km gelopen bij valavond ... en dan 's avonds genoten van de overwinning van KV Oostende tegen Genk op Play Sports.

Vanavond live gaan kijken naar FCB tegen OHL en .... morgen opnieuw live voetbal .. ja, we wonnen immers, via Jupiler, tickets voor de wedstrijd KV Kortrijk tegen Anderlecht van morgen, donderdag 29 oktober om 20u30.
Dus .. na het werk vanavond naar Brugge en morgen naar Kortrijk!

Tijd om te lopen is er dus niet veel vandaag en morgen, maar waarschijnlijk loop ik 5 km over de middag morgen ... beter dan niets hé ...

15:06 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-10-15

deprimo ...

Het goeie nieuws : donderdag 15 km gelopen richting Middelkerke ... leuk loopje.  Zaterdagmorgen, samen met Christ, hetzelfde toerke gelopen aan 9,7 km per uur ... tevreden!  Zondag in Kortemark een aktivia gelopen ... 16 km ... en weeral content!

Tot daar het goeie nieuws ... gisterennamiddag naar 't voetbal gekeken ... pfffff ... 'k ben er nog altijd niet goed van!
Maar ja, als trouwe Clubsupporter blijven we erin geloven hé ... Bruges till I die ... in goede en in kwade dagen ... maar 't mag nu wel es keren wi ... volgende 3 wedstrijden, thuis tegen OHL, op verplaatsing naar Westerlo en thuis tegen Genk, hier moeten we een 9 op 9 halen!!!!

Come on, make us proud!!!

En dan nu ... arbeiten .. nog 1 weekje en dan een weekje verlof, samen met Inge .. we zullen ervan genieten!!!

09:47 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-10-15

KVO

't Was een leuke zondag ... 's morgens vroeg in Groenhovebos gelopen in Torhout ... samen met Katrien, Niko en Christ.  Precies 20 km gelopen ... daarna in een cafétje in Ruddervoorde nog een teusje gedronken ... net voor de middag boodschappen gedaan voor mijn 2 jongste zonen ... douche genomen en off tot Bruges voor de match tegen KVO.

Eerste helft was heel goed ... tweede helft was het Brugge van dit seizoen terug ... maar ... we winnen en pakken broodnodige 3 punten!

Deze week donderdag op Warschau en zondag op Anderlecht ... pff ... hopelijk halen we es iets op verplaatsing ... en dan liefst nog zondag!

Maandag was looprustdag, gisteren heb ik 8 km gelopen na mijn werk ... vanavond en morgen opnieuw ... zaterdag rustdag en dan zondag een Aktivia lopen in Kortemark ... 20 km aan 9 per uur, start om 07u30 ... teusje drinken en dan thuis in 't zetelke naar de match tegen de mauve kijken ... 

toe loatre ...

10:30 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-10-15

ewel amai ...

Veel te lang niet op deze blog geweest ... het had ook zo z'n redenen ... maar toch : te lang is te lang!

Hoe is't met jullie???

Met ons heel goed ... we wonen nu dus sedert 21 juli op ons appartementje in Oostende ... en we jeunen ons hier echt heel goed!
We doen hier alles te voet of met de fiets ... de auto komt niet meer buiten ... enkel nog om naar het werk te gaan of om ergens een loopwedstrijd mee te doen halen we hem uit!

En op loopgebied gaat het trouwens ook heel vlotjes ... 3 marathons erbij ondertussen ... eerst op 13 september In Flanders Field in 4u38 ... iets te rap gestart en me dat dan beklaagd op het einde natuurlijk ... efkens moeten wandelen en daardoor niet meer onder de 4u30 geraakt ... stortbui in de laatste 5 km dus zo nat als een kieken aangekomen ...

Daarna op zondag 27 september voor 5 dagen naar Berlijn getrokken ... schitterende stad ... veel ruimte ... proper ... een marathon ... gelopen in 4u24 ... eerste helft in 2u16 ... dat tempo gehouden tot aan km 32 en dan ietsje sneller gelopen ... gemiddeld dan 11 km per uur ... tweede helft dus in 2u08 ... beentjes dus goed in orde ... mezelf beloond met een resem vettige, Duitse worsten en enkele grote pinten!!!

Toen al had ik het idee om nog es een marathon onder de 4 uur te lopen ... jammergenoeg had ik mezelf als pacer opgegeven voor de marathon in Brussel de week erop.  Nu ja, het lukt me nog wel es ...

Op vrijdag 2 oktober stond traditioneel de halve marathon Rapper dan een Ezel in Kuurne op het programma ... eerst dacht ik van die rustig te lopen ... twee dagen later moest ik immers een marathon lopen ... maar ja, gestart en weggevlogen (voor mijn doen hé) ... 1u52 (11,2 km per uur) ... en niet vermoeid ... 't zit dus perfect.

Twee dagen later, zondag 4 oktober dus de marathon van Brussel ... pacer voor de 5 uur, samen met Mottigen Bever ... we hebben dat goed gedaan, al zeg ik het zelf ... 4u57m58s ... wel jammer was dat wij de laatste lopers waren ... de tijdslimiet was immers 5 uur ... we hadden voortdurend het gezelschap van een "zwaantje" ... en iedereen die achter ons liep werd dus niet uit de wedstrijd genomen, maar moest verder op eigen risico ... de drankposten werden gesloten en de wegen werden opengesteld voor het publiek ... dus je moest maar op het trottoir gaan lopen en zelf je weg zoeken ... beetje jammer, want zo liepen wij eigenlijk niet te pacen, maar wel voortdurend mensen voor ons laten lopen zodat ze binnen waren binnen de tijd!  5 uur is wel een beetje weinig, 5u30 zou beter zijn voor zo'n grote wedstrijd.  Achteraf nog een lekkere Omer gedronken in een Irish Pub, de hongerigen nog eten gegeven (jammergenoeg is hij nu nog altijd scheel van de dorst) ... en dan terug met de trein naar Oostende.

Afgesproken aan het station met Inge en nog een lekkere spaghetti gaan eten in het Waterhuis.

Op zaterdag 10 oktober eerst een training van 18 km in de voormiddag en dan een wedstrijd van 10 km in Oostende.  Kristof had me gevraagd of ik die zou lopen, en vermits ik dat wel wou, deed hij ook mee en liepen we samen door het bosje in Oostende naar een eindtijd van 59 minuten ... 10 per uur dus ... achteraf nog iets gedronken met Kristof en Samantha en een mooie trainingsdag zat er ook weeral op!

Deze week maandag, dinsdag en woensdag echt geen zin om te lopen ... telkens veel gewerkt en dan 's avonds thuis komen in de eerste kou ... brr ... maar gisteren toch wel m'n schoenen aangetrokken en 6 km gelopen in de regen ... 't was wel leuk, 'k was wel blij dat ik toch gelopen had.
Vandaag staat nog een korte training van 5 km op het programma (wegens tijdsgebrek) ... morgen, helemaal alleen, een 15 km op de dijk in Oostende ... zondag om 07u30 20 km in Groenhove bos in Torhout (2 toerkes van de 10 km van Torhout) en dan 's middags naar FCB-KVO ... 3 puntjes halen tegen de leider zal nodig zijn!!!!

En ondertussen met m'n gewicht????
Ewel zeer goed hé ... deze morgen zei m'n weegschaal : min 7,4 kg ... pfff ... houden hé!

Toe loatre ....

09:55 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |