14-06-15

Vadertjesdag

Gisteren 18 km gelopen, rustig aan precies 9 km per uur … ik voelde mijn enkel wel, maar 't was te doen … 't was houdbaar … dus hout vasthouden dat het niet erger wordt en misschien wel zo blijft … wie weet stopt het even vlug als het opgekomen is ...

Slechts 3 maal gelopen deze week … en … ik moet zeggen : ik loop momenteel een beetje verloren … 2 jaar aan een stuk droomde ik van die 100 km … 2 jaar duurde het ook vooraleer ik blessurevrij en fit een wedstrijd kon plannen waarop ik het kon proberen … uiteindelijk lukte het mij op de 24 uur van Steenbergen … en sedertdien loop ik maar zit ik een beetje in een zwart gat … motivatie is een beetje weg … wat zal mijn volgende doel worden?
Eigenlijk heb ik er voorlopig geen … daarom is de goesting om soms te gaan lopen een beetje weg … deze week maak ik es mijn koppeke vrij en ga ik mij bezig houden met het plannen van iets anders … iets waarvoor ik zal moeten trainen!   'k Ben zelf benieuwd :-)

Zo, vandaag vadertjesdag … proficiat aan alle collega's … zonet een mooi tafeltje gekregen van Inge voor op ons terras in ons appartementje … nog 5 weken en we mogen er in … pfff … ik kijk er enorm naar uit … terug naar Mariakerke Oostende … 700 meter van het strand … nu nog mooi weer deze zomer en 't kan niet meer stuk!!!

En dan nu … de fiets op en een flinke tocht maken … via Zevekote, Sint Pieters Kapelle naar Middelkerke … dan via de dijk naar Oostende … aperoooooootje en dan via de oude spoorwegroute terug naar Gistel … moet dat nog meer zijn??????

09:07 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.