18-05-15

2016

Veel recuperatie deze week ... slechts 2 maal gelopen vorige week ... op donderdag 5,00 km en op zaterdag 20,20 km ... op donderdag was ik al blij dat ik na 5 km kon stoppen ... zaterdag was geen enkel probleem

Deze week terug een normale week ... een paar kleine toerkes tijdens de werkweek en dan zaterdag terug een twintiger ...

Eerstvolgend doel is voorlopig het pacen van de 2u15 groep tijdens de 20 km van Brussel en dan op vrijdagavond 19 juni de marathon van de Nacht van Vlaanderen ... ieder jaar kijk ik daar weer naar uit ... altijd veel bekenden en altijd een feestje achteraf.

Afhankelijk van wat de werkuren zijn voor Inge en afhankelijk waar ik ergens iets kan vinden, komt er misschien nog wel ergens een marathon tussen ... wie weet ... we zien wel!

En ja, over de voetbal gaan we maar stillekes zijn zekers ... 't heeft er lang, zelfs heel lang zeer goed uitgezien ... maar op het einde in de PO's was het over ... eerlijk zijn : met geluk gewonnen van Standard en Anderlecht ... we konden de schijn nog enigszins hoog houden ... maar 't vat was leeg ... sommige ploegen hadden zo maar eventjes 20 wedstrijden minder gespeeld dan ons ... en toch, toch is mijn mening dat je daar ook niet mag van klagen ... 't zijn tenslotte profs hé ... 't zijn tenslotte profs die 5 à 6 dagen in de week slechts anderhalf uur per dag trainen ... al de rest van hun tijd moeten ze rusten!!!

De supporters zijn weeral een ontgoocheling rijker ... 11 jaar zonder titel komt eraan ... maar toch ... 't is mijn cluppie ... binnen een paar weken vernieuw ik terug onze abonnementen ... binnen een paar weken terug veel centjes van onze rekening ... en binnen een tweetal maanden opnieuw naar het stadion ... binnen een tweetal maanden opnieuw met diezelfde droom ... OOIT!!!!!

11:09 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.