07-05-15

nog 2 keer slapen ...

Vannacht heel slecht geslapen ... rond 2 uur wakker gekomen ... tot 3u30 wakker gebleven ... en verder in kleine stukjes geslapen.

Reeds voor de tweede morgen opgestaan met zo'n gevoel van : tiens, ga ik nu ziek worden of niet?
Dus al twee dagen Dafalgan genomen ... je weet maar nooit hé ...

En de twijfel, ja die blijft ... waarom ben ik ooit zo stupid geweest om mij voor dit avontuur in te schrijven ... nochtans, ik had genoeg vrienden die me zeiden : doe dit niet, dit is niets voor jou ... begin eerst es met iets korter van duur ... maar nee, de keikop moest volhouden ... de keikop wou bewijzen wat eigenlijk niet hoeft bewezen te worden .... 

We staan er voor ... het enigste wat ik enorm vrees is de regen ... kou krijgen ... telkens verse, droge kledij aantrekken ... en telkens ook opnieuw de vrees dat je zal stoppen ... wat niet de bedoeling is natuurlijk .. en het gevecht met de nacht ... donker ... geen zin meer om te lopen ... moe zijn ... 
'k Ben goed bezig ... mezelf aan het demotiveren Wenkbrauw ophalen

Dat het maar rap zaterdag is!!!!

13:38 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Je bent dus al aan het oefenen om wakker te blijven...
Serieus nu, ik was één van die vrienden die je aanraadde om eerst iets korters te proberen, een 12 uur ofzo maar je bent dus wel degelijk een keikop ;-)
Nuja, je bent ingeschreven, het is een uurswedstrijd dus je kan zelf je tempo en indeling bepalen, geen druk om buiten tijd aan te komen en leg je vooral geen onbereikbaar doel op.
De weerberichten zien er misschien regenachtig uit maar 't zal niet koud zijn en 't zal niet gans de tijd regenen. Als je natte kleren u niet irriteren of hinderen dan kan je zolang mogelijk wachten om te wisselen. Zorg er wel voor dat je 's nachts lekker warm aangekleed bent zodat je ook warm blijft als je stukken moet gaan stappen.
Het is een avontuur en ik supporter vanop afstand, niet teveel nadenken en erin geloven, dat is al de helft van de opdracht (ongeveer de helft... ;-) ).
Succes!

Gepost door: Veerle | 07-05-15

De commentaren zijn gesloten.