28-04-15

Marathon nr 122 : Antwerpen in 4 uur 55 minuten 32 seconden

Mijn derde marathon in 3 weken tijd ... altijd heel leuk om ieder weekend een marathon te lopen ... zo heb ik het graag!

Antwerpen was aan de beurt ... mijn derde maal daar.
Vroeg opgestaan en om 6 uur vertrokken richting P&R Melsele ... daar op de tram richting de start.
Op de tram al direct bekenden gezien, Philippe en Veerle zaten er al op, Philippe zou hazen voor 4:30 en Veerle zou met hem meelopen .... en zoals steeds heeft Philippe (en ook Veerle) hun taak perfect uitgevoerd!

Ik zou lopen zonder uurwerk .. gewoon genieten van deze marathon is ook es plezant.
Aan de start nog veel bekenden natuurlijk ... dan beslist om de eerste 10 km net na de groep van 4u30 te blijven en dan te zien wat er verder kon.
En ja ... er kon niets meer ... het tempo van 6:20 per kilometer is momenteel iets te snel voor mij om een volledige marathon uit te lopen ... dus die groep maar laten gaan en rustig verder gelopen ... mijn tempo ging alsmaar naar beneden, maar dat stoorde mij helemaal niet ... ik liep op reserve en 't was leuk ... 'k wou enkel voor de pacers van 5uur blijven en dat is me ook gelukt : 4:55:32 eindtijd en gelukkig daarmee!

Achteraf terug naar de tram om naar Melsele te gaan ... bleek die telkens overbezet ... dus terug naar boven om nog iets te drinken ... na 1 Omerke besloten om de voetgangerstunnel te nemen naar Linkeroever ... en dedju hé ... 1 kilometer in de verkeerde richting gelopen ... ik dacht dat het naar links was en 't was naar rechts ... dus veel tijd verloren ... bovengekomen op Linkeroever wou ik nog effe gaan supporteren voor Nico die pacer was van de 1u20 op de Ten Miles ... en ja, 'k heb hem nog net kunnen zien .. en die deed ook z'n job perfect (op 10 seconden na Lachen) ... daarna de tram op ... maar bleek dat ik de tram daar niet mocht nemen ... ik moest te voet een halte verder tot aan Halewijn ... dedju hé ... ze speelden met mijn voeten hé!

Aan Halewijn aangekomen dan eindelijk die dekselse tram op ... en ja hoor, alles liep mis, want ik zat op de verkeerde tram ... een paar haltes verder er terug af ... dan maar gevraagd aan iemand van de Lijn hoe ik nu in Melsele kon geraken ... pfff ... en dan toch maar de juiste info gekregen en uiteindelijk om 16u50 aan mijn auto geraakt ... 1u05 rijden naar Gistel en net op tijd voor de match van kwek tegen FCB ... nu ja, de eerste helft van ons trok op niks ... mij zo gehaast voor niks ... gelukkig hebben we op het einde nog 2 goals gescoord en haalden we nog dat o zo belangrijke puntje op verplaatsing ... me toch een beetje happy!!!

En vanaf nu staat alles in het teken van Steenbergen hé ... 24 uur afzien zal het worden ... 24 uur afzien moet het worden ... want ik wil absoluut niet stoppen voor zondag 10 mei om 15 uur hé ... maar of dit lukt?????

09:49 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.