20-04-15

Marathon nr 121 : Zeeuws Vlaanderen in 4u52m15s

Goed m'n knietjes ingesmeerd ... 2 pijnstillers genomen voor de wedstrijd en zo moest het maar lukken hé!

's Morgens vroeg, samen met Christ (die er z'n allereerste marathon liep) en Katrien vertrokken vanuit Hulst met de bus naar Terneuzen (startplaats marathon).
We moesten ons nog inschrijven, dus best dat we er vroeg waren.
Daarna een koffietje gedronken en het werd alsmaar drukkerder daar ... om 11 uur mochten we starten.
Ik wou Christ kalm laten beginnen zodat hij zeker kon genieten van de laatste 10 à 12 km.
Toch liepen we onze kilometers ietsje te snel dan voorzien ... maar het stoorde niet ... we liepen een soepel tempo en ik zag dat Christ nog over had.  Ik had al beslist om hem te laten gaan aan km 30 ... hij is sneller dan mij en moest het vanaf dan maar alleen doen hé ... eerst wou hij zelf ook vertragen om bij mij te blijven ... maar ik wou dat hij doorging ... ik denk dat hij ongeveer aan km 31 van mij weg liep ... en toen ben ik serieus beginnen te vertragen zenne ... ik heb zelfs stukjes moeten wandelen.
Raar hé ... vorige week in Rotterdam heb ik geen meter moeten wandelen en liep ik 4u59 ... nu veel moeten wandelen en en toch 4u52 ... 7 minuten sneller????

Christ liep zelfs 4u37 ... dus op 11 km heeft hij me nog 15 minuten aan m'n broek gesmeerd!

Tevreden, ook voor Katrien die op het podium stond!

Voila ... en nu een paar dagen rust ... dan terug een beetje trainen en zondag dan de Marathon in Antwerpen ... ik kijk er al naar uit!

En ja ... de voetbal ... heel onverdiend gewonnen gisteren ... maar ja, de mauves moeten ze er maar inschieten hé ... als je dat niet doet, dan kan je ook niet winnen hé ... het deed wel ongelooflijk veel deugd gisteren ... weeral enkele traantjes van geluk gelaten!!!

Toe loatre ...

09:18 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.