02-04-15

Plannen ....

Bijna genezen ... enkel af en toe nog een hoestbuitje ... dus dat zit goed!

Vanavond nog een rustige 10 km op het programma ... morgenvroeg om 6 uur de baan op voor een 8 km.
Zaterdag staat een Aktivia in Koekelare op het plan ... om 7 uur vertrek ik, samen met Christ, voor een 30er ... na de middag loop ik dan nog es 21 km .... allemaal rustig aan maximum 9 km per uur zenne.
Zondag is rustdag ... Ronde van Vlaanderen kijken hé!
Maandag eveneens rustdag ....

Dinsdag is er dan een Aktivia in Torhout ... om 07u30 start ik er met Christ voor 22 km ... en om 11u00 start ik er nog es voor terug 22 km ... wie zin heeft?

Woensdag en donderdag volgen dan terug 2 rustdagen ... 2 dagen waar ik es een beetje opkuis wil houden bij ons thuis .... we hopen toch deze zomer te kunnen verhuizen ... en ja, dan moet een hele hoop rommel weg hé ... misschien kan ik het een en het ander nog verkopen op tweedehands.be en waarschijnlijk mag er direct al een grote hoop naar het containerpark ... 't is al een jaar dat ik telkens plannen maak om dit eens te doen ... en nu onze verhuisdatum toch echt wel dichterbij komt ... nu moet het!!!

Vrijdag staat dan om 8 uur de Aktivia in Lauwe op het programma ... 21 km ... welkom!

En zondag, ja zondag, staat dan de eerste wedstrijd, de eerste marathon van het jaar op mijn programma ... één van de mooiste voor mij ... mijn allereerste trouwens ... de marathon die ik nu al voor de 9de keer loop : Rotterdam!!!!
Ik verlang er enorm naar ...

En mijn gewicht?
Ja, dat blijft nu onder controle ... ben sedert begin 2015 reeds 4,4 kg kwijt ... en het blijft de laatste week op peil ... maar toch moet er nog een 2,5 kg af voor mij ... dan ga ik me echt super voelen in mijn vel!
Misschien met de vele kilometers die ik in de volgende week plan?????

Allé ... toe loatre ....

13:18 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.