30-03-15

Uitzieken

Wat een looptopweekend moest worden, werd dus een rampweekje ... op loopgebied wel te verstaan hé ...

Van maandag tot en met zaterdag geen meter gelopen ... op zondag dan naar Kortrijk vertrokken, samen met Nico en Kristof 15 km gelopen ... we hadden er 20 gepland, maar het liep enigszins anders uit ... pfff ... 't liep toch langs geen kanten van mij ... oververmoeid door het weekje ziek zijn ... 

Achterna nog een glas gedronken in Café Leffe op de markt in Kortrijk, samen met An en Kristof ... leuke middag, top!

Daarna toch nog es langs Loos passeren hé ... gewoon es supporteren voor al die kanjers die 6 uur in dat strontweer aan het vechten waren ... respect ... en je weet dat het altijd deugd doet als er iemand langs de kant komt kijken, en zeker op het einde ... en trouwens een heel dikke proficiat aan Juan die er z'n 100ste marathon liep!!!! Bedankt voor de lekkernijen!!!

Zelf plan ik deze week van maandag tot en met vrijdag telkens 8 km, met op donderdag nog een extra loopje van 10 km.
Op zaterdag loop ik dan een aktivia in Koekelare, 21  km om 07u30 ... daarna een glas drinken, een stukje eten en dan nog een toerke van 30 km ... 't moet zenne ... want anders ga ik serieus beginnen te twijfelen voor mijn doel!

10:47 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Merci om even langs te komen in Loos in dat strontweer... ik vind dat om te supporteren nog veel erger dan om in te lopen. Dat feestje met een biertje en een taartje achteraf maakte veel goed ;-)

Gepost door: Veerle | 30-03-15

Merci om het aantal smc supporters te komen verdubbelen :) Het afbreken vd tent moest je dan weer niet zo letterlijk genomen hebben. Op naar beter loopweer en als mijn blaren en knieen nog beetje beter zijn kijk ik uit naar n activiaatje of zo. Op naar een mooi 2015 loopjaar verder he !

Gepost door: veerle | 30-03-15

Niet forceren en niet panikeren, Koen! Luisteren naar je lichaam en zo gauw dat kan, geleidelijk weer opbouwen. Er zijn mooie wedstrijden en marathons 'met hopen'. Als 1 doel niet lukt, maak er gewoon een ander :-) En blijf schrijven vaneigens!

Gepost door: navidad | 01-04-15

De commentaren zijn gesloten.