25-03-15

Minder goed ...

Zondag 23 maart 2015 : CUPFINAL DAY … wat een zenuwen, 's morgens vroeg nog 10 km gelopen dwars door Gistel.
Dan, samen met Inge Christ gaan ophalen in Roeselare … omstreeks 15u30 in Brussel aangekomen.
2,5 uur gereden om ter plaatse te geraken … KBVB, shame on you … want dit was echt een ongelooflijke zwakke organisatie … er was zelfs helemaal geen parking voorzien voor ons (alhoewel dit wel zo was voorzien) … dus gewoon in 't centrum van Brussel maar effe parkingplaats gezocht … dit kan toch niet hé!
Eerst het Clubdorp bezocht … pintje of 4 gedronken … daarna naar het stadion gewandeld … en daar kregen we Non Alcohol Beer voorgeschoteld … bah … zo'n bucht.

Wegens de goede organisatie begon de wedstrijd een half uur later dan voorzien … maar de sfeer bleef erin aan blauw-zwarte zijde.
Goed begonnen aan de wedstrijd … en na 11 minuten een schitterend doelpunt van Sutterke … het stadion ontplofte een eerste keer.
Daarna ging het gelijkgaand … Anderlecht had het meeste balbezit, maar wij hadden de meeste kansen … een owndoelpunt van Deschacht werd onterecht afgekeurd … een offside was zeer twijfelachtig … een strafschop werd ons onthouden … ondertussen had Ryan ons wel al een paar keer rechtgehouden …
En dan die 89ste minuut hé … toen iedereen al dacht … die beker is van ons … toen scoorde Mitrovic een prachtige goal … toen dacht ik (en waarschijnlijk) velen … 't is over … we gaan naar verlengingen … zij zitten frisser dan ons … 't is voor hen.

Tot die 92 ste minuut … wat een knal van Rafa … wat een schitterend doelpunt … ok, voor hetzelfde geld gaat hij meters over … maar het was zo niet hé … hij ging fenomenaal binnen!

De ontlading in het stadion was enorm … die vreugde uitbarsting … dat geluid van onze supporters … nog nooit zag ik zoveel volwassen mensen wenen … Christ en ik ook natuurlijk!

Eindelijk, na 8 jaar prijs!
En dan nu de competitie … favorieten? Anderlecht en Gent … die moeten het nu maken … wij hebben teveel wedstrijden nog … Europese wedstrijden zullen er teveel aan zijn!

Nog gebleven tot het feestje voorbij was … en dan terug met de wagen naar huis … ramp, o ramp … nog erger dan in de heenreis … schande!

Uiteindelijk rond 01u30 thuisgekomen … maar natuurlijk nog niet kunnen slapen hé … nog herhalingen bekeken tot 03u30!

Maandag terug gaan werken hé … om 8 uur begonnen … maar … ziek … koud, ijskoud had ik het om mijn werk … de chauffage stond nochtans om 21 graden … dan maar verhoogd tot 26 graden … maar nog zat ik te bibberen … dus in de namiddag maar in mijn bed gekropen en een viertal uurtjes geslapen … en niets kunnen eten hé … voortdurend walgingen … en blijven koud hebben, zelfs met mijn peignoir aan in mijn bed ...

Dinsdag terug naar mijn werk … sedert mijn collega nu al bijna een jaar ziek is, moet ik er altijd zijn 's morgens … ziek of niet ziek … gelukkig wordt dit geapprecieerd zenne!  Een uurtje of twee gewerkt en terug naar huis, bedje in … geslapen van 10u30 tot een heel stuk in de namiddag … en weeral niets kunnen eten hé … Inge had lekkere, verse, voedzame soep voor me klaargemaakt … maar ik kreeg nog geen halve kop binnen … en een stuutje ging ook al niet binnen … niet meer uit mijn bed gekomen dus.

Deze morgen weer van 't zelfde … naar 't werk … tweetal uurtjes gewerkt … en dan terug naar mijn bedje …. pff … 't betert aan geen kanten … en nu begin ik me natuurlijk flauw te voelen hé … geen eten = geen kracht.

Daarom beslis ik morgenvroeg of ik zondag loop in Loos of niet … 't is tenslotte 6 uur lopen …. en als je verzwakt bent, loop je jezelf meer kapot dan wat anders.
Maar de koppigaard in mij wil toch nog wachten tot morgen … stel nu es dat ik me veel beter voel hé!

Toe loatre ….

11:07 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Amaai, het sleept precies aan. Het zal zondag dan nog slecht weer zijn en in Loos is er zelfs geen sporthal om even te bekomen als het niet goed lukt. Vorig jaar was het daar heerlijk met het mooie weer maar als het regent wordt het rusten in de auto. Hopelijk vlug beter!

Gepost door: veerle | 26-03-15

De commentaren zijn gesloten.