15-03-15

Stom

Gisteren de Aktivia in Middelkerke gelopen … er waren 3 lussen voorzien … eerste eentje van 6 km … daarna gevolgd door eentje van 8 km … en als slot eentje van 4 km …. 18 km in totaal … vermits ik 36 km in gedachten had, moest ik dus tweemaal alle rondjes lopen.
Begonnen met de 6 km … eerste km door de duinen … omhoog, omlaag en efkes zoeken naar de juiste weg …. daarna de 8 km … een parkoers dat ik al gefietst had vroeger … dan besloten om nogmaals de 8 km te lopen, daarna nog es de 6 km en dan om te besluiten twee keer de 4 km … dat kort dan mooi in hé … en mentaal ook gemakkelijker … uiteindelijk dus mijn 36 km gehaald … gemiddelde van zo'n 8,6 km per uur … iets wat ik ook wou … tevreden dus!

Deze morgen een loopje gepland in Maldegem …. 20 km organisatie van Nico en Berry … zou mijn derde keer daar zijn … en 't is er altijd super georganiseerd en fijn om lopen … dus om 6 uur opgestaan … goed ontbijtje, gewassen en gekleed en om 7 uur vertrokken … ik was er om 7u40 ter plaatse … nog niemand te zien … raar, want normaal is Nico ook altijd een van de eerste … om 07u55 nog altijd niemand te zien … dus maar effe op facebook gekeken … dedju hé … de start was pas om 9 uur … miljaardemiljaardemiljaar … dus maar zelf een 6 km gelopen aan een laag tempo … ik had al direct door dat ik, na mijn 36 van gisteren, het tempo van 10 km per uur niet had kunnen volgen vandaag …. vermits het Inge haar vrije dag was, had ik beloofd om omstreeks 11 uur terug thuis te zijn … met een start om 8 uur was dat perfect mogelijk … met een start om 9 uur niet meer natuurlijk … dus wijselijk maar besloten om niet mee te doen met het loopje … jammer maar helaas … dejdu … paar keer gevloekt wi dat ik zo dom kon zijn!

En nu … nu kijken naar de voetbal hé … kunnen we eindelijk es na de regulier competitie als eerste eindigen?
Alhoewel je er niets mee bent natuurlijk, die play-offs zijn o zo belangrijk in Belgie … 

Come on FCB, make us proud!!!!

toe loatre!

14:13 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Oeps, maar ge moet uw Inge goed soigneren, ze moet al zoveel werken op zondag :-)

Gepost door: veerle | 18-03-15

De commentaren zijn gesloten.