11-03-15

leuk

Zaterdag een Aktivia gelopen in Oostrozebeke samen met Christ, Kristof, Nico en Joeri ... precies 25,00 km gelopen ... allé, 'k heb nog een paar 100 meter heen en terug moeten lopen op het einde om er te geraken ... maar 't was plezant ... wel weer constant stijgen en dalen natuurlijk ... goed voor de weerstand hé.
Normaal gezien had ik dan in de namiddag naar Middelkerke geweest om met Philippe en Veerle te lopen, maar Inge wou dat ik onze jacuzzi zou reinigen die dag ... 't zou immers mooi weer zijn ... ok, 4,5 uur bezig geweest aan de jacuzzi ... en jammergenoeg geen zon gezien ... wel kou geleden tijdens het kuisen ... maar ja, hij is terug in orde voor een jaartje!!!

En ja, na een smsje dan maar zondag om 8 uur naar Middelkerke om 14,44 km te lopen met Philippe en Veerle ... toen ik er aan kwam waren ze een klein ontbijtje aan het nemen ... ik zei : tiens, jullie ontbijten twee maal deze morgen ... en zo was Veerle haar verrassing voor Philippe ook al geen verrassing meer Huilen

Maandag rustdag, zoals meestal ...

Gisteren, dinsdag, een halve dag verlof genomen ... samen op stap met Inge ... en bij thuiskomst nog 10 km rustig rondgelopen hier in de streek.

Wel deze nacht wakker gelegen met maagzuuroprispingen ... toevallig moet ik maandag om 9 uur voor mijn jaarlijkse gastroscopie ... duimen dat het niet erger geworden is ...

10:36 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dat tweede ontbijt was dan misschien geen verrassing meer voor Philippe, 't heeft toch goed gesmaakt ;-)

Gepost door: Veerle | 11-03-15

De commentaren zijn gesloten.