03-02-15

Griepje

Zaterdag dus in Wevelgem de Aktivia gelopen …. eerst 8 km met Kristof en Christ … daarna nog es 8 km samen met Christ … en dan nog es 8 km alleen.  Daarna iets gegeten en gedronken en dan op pad met Juan voor nog es 23 km … maar … 't is me niet gelukt … ik zat er compleet door en heb met een eindtotaal van 39 km moeten tevreden zijn.

Zondag was rustdag … Inge had een zware griep en ik was oververmoeid … gisteren is Inge dan naar de dokter geweest en ze kreeg er bevestiging dat ze er voor een tijdje uit ligt … het is al de tweede keer in korte tijd dat ze ziek is.
En ja … het kon ook niet uitblijven hé … sedert deze morgen heb ik het ook zitten … ijskoud … overal last van … hoofdpijn … pfffff

Misschien zat dat in het weekend al een beetje in mijn lijf hé … dedju toch hé … 

En wat doe je dan??? Rusten hé … met een verkoudheid ga ik soms nog wel lopen … maar met een griepje blijf ik thuis zenne .. dit moet eerst volledig uit mijn lijf!

Deze middag Dafalgan slikken en hopen op een spoedig herstel hé ...

En net nu het voetbalseizoen zo leuk begon te worden …. we spelen immers 8 wedstrijden op 28 dagen … en door de derby tegen de groene nog een match meer thuis hé … 
En ja … overal anders spelen ze natuurlijk weer calimero natuurlijk hé … maar ik ben er zeker van … 't zal ons seizoen niet zijn dit jaar … de mauves, kwek en die uit kortrijk zijn sterker dan ons … je zal wel zien!!!

Toe loatre ….

11:37 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.