18-01-15

Spartastapper

Vorige week zaterdag liep ik met Christ, Kristof, Dirk en Joeri de Aktivia in Ardooie … Christ kende er iemand van de organisatie en zo zijn wij dan maar daar lid geworden van de wandelclub De Spartastappers.  Ik was toch al van plan om me lid te maken … en bij deze dus Ardooielid.

Gelopen de laatste tijd …. ja, veel dagen maar niet zoveel volume …. vorige week vrijdag 5 km …. op zaterdag in Ardooie eerst 10,5 km met de grote groep en daarna nog es 10,5 km met Joeri …. Christ was gekwetst, Kristof last van z'n rug en Dirk wou nog een snelle ronde lopen omdat hij naar huis moest.
Op zondag 11 januari dan 5 km losgelopen in Gistel.  Maandag 12 : rustdag …. dinsdag 13 : 5,10 km in Gistel … woensdag eveneens 5 km in Gistel … vrijdag 9 km in Gistel … gisteren, zaterdag, samen met Nico 23,00 km in de Aktivia in Koekelare …. schitterende organisatie daar … prachtig lopen … geen wind … zonnetje op ons totje … en een Omer achteraf … meer moest dat niet zijn!
En … zonet nog es 10 km losgelopen in Gistel … weektotaal van 52,10 km … tevreden dus.

Na 18 dagen staat m'n jaartotaal op 131,36 km in 13 beurten … deze maand is het streefdoel 210 km … dus dat moet lukken hé … ja, want dit jaar wil ik toch wel es die 2 500 km halen … vorig jaar op 100 km ervan gestopt … 

Plannen … volgende week zondag Aktivia in Beselare …. 24 km … en de week erop op zaterdag in Wevelgem de 25 km … en daar zou ik graag 's morgens 25 km lopen en in de namiddag nog es … vorig jaar heb ik dat ook gedaan … toen was het de eerste keer dat ik zelfs de marathonafstand liep op training … en dat beviel me toen heel erg goed … dus voor herhaling vatbaar!

En dan nu … naar de weegschaal … bedoeling was om deze week mijn tweede kilo kwijt te zijn … gisteren stond de teller op min 2,7 … benieuwd of er na mijn visgourmet van gisteren iets bijgekomen is!

Toe loater ...

12:15 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.