05-01-15

het jaar goed ingezet

Op Nieuwjaarsdag rustig thuis gebleven … na mijn 35 km van woensdag mocht dat ook wel hé!

Op 2 januari met Nico gaan lopen in Torhout …. 2 rondjes om zo aan precies 19 km te komen … eerste rondje was nogal veel bergop vond ik, dus stelde ik Nico voor om het tweede rondje in de omgekeerde richting te lopen … 't was natuurlijk ook weer heel de tijd bergop hé …. dedju … kleine flauwte gehad aan km 16 of zoiets … niets gegeten 's morgens hé … stom van mij … en dan nog niets meehebben om onderweg te knabbelen, stom!

Op zaterdag 3 januari dan in Roeselare Christ z'n verjaardagsrun gelopen … ferm bendje zenne … achteraf weer veel leute en plezier gehad … lekker gegeten en gedronken … wel veel verstandiger geweest dan met Katrien haar loopje … dus goed punten voor mij hé!

Zondag rustdag … lekker met Inge naar Oostende …. 's avonds nog aan het kampvuur van mijn zoon Jarni gezeten in onze tuin, samen met mijn schoonouders … plezant.

Deze morgen terug gaan werken na 14 dagen verlof … en …. dieet begonnen samen met Christ, Katrien en Kristof … ze moeten er verdorie af deze keer … ben gemotiveerd ….

Zonet nog 6 km gelopen aan een rustig tempoke …. 't was toch frisjes wi ...

Toe loatre ...

19:48 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.