24-03-14

Oei, weekske stil op mijn blog ...

Lap, nooit op gelet dat ik al een weekske stil was hier … zal niet meer gebeuren!

Op loopgebied mag ik niet klagen … maandag 8 km gelopen door Gistel … dinsdag 9 km gelopen naar Inge haar werk (en dan met de auto terug) … woensdag, donderdag en vrijdag rustdagen … en dan op zaterdag om 7 uur vertrokken met Christ op de Aktivia in Zedelgem … goed voor 22 km loopplezier … dan een paar Westmalle Tripels … en dan nog es alleen vertrokken voor 28 km tjoolen … een dagske van 50,14 km in iets minder dan 6 uur … ferm deugd van gehad … en 't vlotte niet slecht!

Zondag dan mijn heilige rustdag … ferm gegeten en ferm gedronken … en we kunnen er weer tegenaan voor ne week.

En wat staat er deze week op het programma?  Wel, vanavond loop ik terug 9 km naar Inge haar werk … morgenavond ga ik naar een lezing van Dirk Van Thuyne … woensdag is ook een rustdag … donderdag nog es 9 km naar Inge haar werk … vrijdagochtend om 6 uur 5 km loslopen … zaterdag in de voormiddag nog es 5 km loslopen en dan zondag ga ik naar Loos (in Frankrijk) om er deel te nemen aan de 6 uren loop … en deze keer zou ik toch graag tussen de 50 en de 54 km halen …. 

En natuurlijk niet te vergeten : op vrijdag 28 maart om 20u30 naar de eerste wedstrijd van de Play Off 1, thuis tegen Lokeren, de recente bekerwinnaars … hopelijk feesten ze goed door deze week … ik heb er alle vertrouwen in!!!

12:15 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.