17-03-14

41

Zaterdagmorgen waren we uitgenodigd door Inge, Berry en Nico om de Maldegemse Mont Ventoux te beklimmen.
Net zoals vorig jaar waren we terug met een mooi bendje … en net zoals toen was de bevoorrading weer super in orde.
Het tempo was 10 km per uur … dit jaar hadden we dus 21 km in precies 2 uur en 6 minuten.
Achteraf nog een drietal Omer's gedronken en dan vertrokken naar Roeselare.
Ik was gevraagd door Katrien en Christ om bij hen een spaghetti te eten en daarna mocht ik nog 20 km luisteren naar Katrien.
We hadden afgesproken om aan 9 km per uur te lopen … maar het liep zodanig vlot dat het 10 km per uur werd!
Precies 20 km in 2u00 … dus een dagtotaal van 41 km in 4u06 … had ik een marathon gelopen dan had ik ergens 4u13 of zo nodig gehad … precies goeie benen dus zaterdag … wat een verschil met de week voordien in Stein!

Zondag had ik nog een klein toerke van een paar kilometer voorzien … maar 't is anders uitgedraaid … opgestaan omstreeks 10 uur … gewassen en gestreken … loopkledij aangetrokken … koffietje gedronken … krant gelezen … en dan maar mijn loopkledij terug afgedaan :-(

Dan maar naar Brugge geweest … veel te vroeg op de wedstrijd natuurlijk … maar er was veel volk, veel ambiance … en dus werden er veel pintjes gedronken … 2-0 gewonnen tegen de cirkultrutten … en Standard dat nog punten liet liggen in Beveren … mijn dag was goed.
Nog 2 puntjes verschil met de rouches … PO1 … here we come!!!!

Gisterenavond dan nog om frietjes geweest, een groten met stoofvleessaus, mayonaise, 5 bitterballen en een bouletje … gevolg : deze morgen nog niet van de pot geweest, dedju … ik kan daar niet meer tegen hé!

12:10 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.