12-03-14

Tuin

Maandag en dinsdag waren looprustdagen … zoals altijd na een marathon heb ik 3 dagen looprust … echter, ik voel me vandaag (en eigenlijk gisteren en eergisteren ook al) zo goed dat ik vanavond een rustig loopje gepland heb van 8 km Lachen!

Maandag was ik vrij, Inge moest echter jammergenoeg werken, dus 's morgens vroeg naar de osteopaat geweest om m'n rug een beetje los te werken en ook aan mijn voeten had hij veel werk, normaal bij lopers zei hij.
Daarna beetje thuis gewerkt … na zaterdag zo'n 8 uur in mijn hof gewerkt te hebben, bleven er nog een paar kleine zaken over die ik toch wilde in orde krijgen … gisterenavond ook nog een uurke bloemekes en planten gesnoeid … misschien vanavond of morgenavond nog es de tegels sproeien tegen het onkruid … en dan ben ik terug efkes op mijn gemak!

Morgen en overmorgen heb ik terug telkens een trage 8 km gepland.
Zaterdag ga ik dan lopen in Maldegem, merci Nico en Berry … 20 km in 2 uur precies … en in de namiddag volgt dan nog een training van 2u30, maar waar weet ik nog niet Knipogen
Zondag, hangt ook af van Inge's planning, volgt dan waarschijnlijk 's morgens nog een 20 à 25 km … en dan zit het sportieve weekend, voor mij toch, er weer op!

Gelukkig is er zondagavond nog voetbal … den derby … Club tegen de groensels … winnen moeten we!!!

Toe loatre ….

12:10 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.