23-02-14

Marathon nr 107 … midweekje Barcelona … Balthazar en een DNF in een marathon

Drukke titel … maar 't was dan ook een druk weekje ...

Vorige week zondag naar Genk getrokken voor de LPM Marathon … afgesproken in Merelbeke om te carpoolen met Veerle, Veerle, Philippe en Juan … maar die hadden panne in Deerlijk … vermits mijn camionette met slechts 1 bijkomende plaats geen oplossing kon bieden, maar rustig alleen naar Genk getrokken … schitterende marathon en organisatie daar altijd … een heel rustige, trage marathon gelopen 4u44m47s … beetje mistelt op het einde anders zat een 5 x 4 er wel degelijk in … volgende keer beter!
Achteraf direct naar huis vertrokken … geen slechte punten dus :-(

Op dinsdagmorgen vertrokken naar Barcelona voor een midweektripje met Inge tot vrijdagavond … 19 graden … heerlijk weertje … veel tapas gegeten en veel pintjes gedronken … er (jammergenoeg op tv) de match gezien Manchester City tegen Barcelona in een Irish Pub … veel volk …. veel ambiance … raar voor mij op te kiezen voor welke ploeg is zou supporteren … ik ben namelijk al gans mijn leven supporter voor zowel City als voor Barca … dan maar gekozen voor City omdat er toch een Belg meespeelde … ja, 't heeft niet veel geholpen … vanaf de volgende ronde kan ik terug voor Barca supporteren!

Op vrijdagavond om 19u35 geland in Charleroi … vlug naar de auto en richting AB in Brussel … Balthazar startte om 20 uur … gelukkig met een voorprogramma zodat zijzelf eigenlijk maar om 21u00 opkwamen … en wij waren er net om 20u55 … perfect dus … genoten van een zalig goed concert ..

Op zaterdagmorgen om 08 uur vertrokken naar Eeklo …. trailrun van 45 km … organisatie van de Cavalopers … en verdorie, het was af … voor hun allereerste keer was het direct top … proficiat mannen (en vrouwen)!
Prachtig parcours … maar … door de overvloedige regen van de laatste dagen lag het er enorm zwaar bij … vele stukken zat je voortdurend met je schoenen onder het slijk … 't was echt heel moeilijk … we moesten 4 rondjes lopen van 11,25 km …. ik ben aan km 33 uitgestapt … volledig kapot … misschien had ik nog een rondje bij kunnen lopen, maar dan zou ik te diep gegaan zijn … achteraf gezien ben ik blij dat ik gestopt ben, trail is supermooi … maar het is mijn ding niet … ik ben een stroateloper!

En nu?
Deze week nog es goed doortrainen … veel km maken … volgende week zaterdag voor het goeie doel, Oigo, gaan lopen bij Kristof Vandevoorde (23 km of zo) en dan rusten tot de zondag erop … zondag 9 maart voor de 6 uur van Stein!!!

11:30 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

't Was een hels parcours, k had 't zwaar onderschat. En rust op 8 maart ... ? hmmm :D

Gepost door: veerle | 23-02-14

De commentaren zijn gesloten.