26-01-14

Zottigheidje ...

Deze week waren de loopdagen weer zwak … weeral zoveel te doen op het werk dat ik 's avonds echt geen zin meer had om te lopen … het weer was dan ook nog niet ok … en zo blijf je dan maar in je zetel zitten hé Huilen.  Hoogtijd dat het ietsje kalmer zal zijn … dan komt die zin om te lopen wel terug.
Maandag dus 11,5 km gelopen naar Oostende … de auto gaan halen van de dag voordien … je begrijpt wel hé ...

Gisteren stond er een Activia op het programma in Wevelgem …. samen met Veerle Beernaert en Kristof Vandevoorde zouden we om 07u30 starten op de 30 km …. ja, natuurlijk stond er geen 30 km op het programma, wel een 25,5 km … ja, ok, dan maar die afstand lopen hé …. afspraak was om 9 km per uur te lopen … en dat lukte ook.  In een kleine drie uur liepen we heel gezapig deze wandeltocht!
Achteraf nog enkele Omer's gedronken en toen effe naar huis gebeld … ik had nog een afspraak met mijn zoon om naar de brillenwinkel te gaan … maar hij lag nog in z'n bed en wou liever op een andere datum gaan … gelukkig had ik me voorzien van voldoende versie kledij … zo kon ik om 14 uur nog es starten om terug met Veerle Beernaert, Philippe Lagae, Veerle Tesse, Henk Derudder en Juan Vandenweghe (die 's morgens ook al de 25,5 km had gelopen) nog es de volledige Activia te lopen … en wonder boven wonder … het liep terug erg soepel … de tweede Activia liepen we terug aan dat gezapige tempo … en uiteindelijk klokten we slechts anderhalve minuut langer dan 's morgens af … heel gelukkig zenne … mijn eerste marathon, nee, mijn eerste ultra op training is een feit!

En zo kom ik deze maand al aan 201,72 km … en er zijn nog een paar dagen hé … 'k ben klaar voor de marathon si!

Toe loatre ...

11:03 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.