09-01-14

Apeldoorn Marathon????

Mijn inschrijving voor de Apeldoorn Marathon had ik al een paar weken geleden in orde gebracht.
Echter, ik moest nog betalen ook hé … dus effe de site opzoeken en kijken hoeveel en op welk rekeningnummer dit diende te gebeuren.
Toevallig es geklikt op de maximumtijd voor de marathon … en deze blijkt gewijzigd naar 4u30!!!
Verdorie … dat is rap … meestal is het 5 uur of zo!
Nu is het zo dat ik bij mijn eerste marathons van het seizoen telkens maar traag op gang kom … meestal zijn het tijden tussen de 4u30 en de 5 uur … naarmate het seizoen vordert en ik meer kilometers in mijn benen heb … dan kan er al es een rappere marathon (voor mij toch hé) tussenzitten.
Dus heb ik eigenlijk nog niet betaald en twijfel ik nu nog effe … doen of niet doen?????

En de reden voor de tijdslimiet van 4u30 is dat de vrijwilligers zo een half uur vroeger kunnen naar huis gaan … het kan daar inderdaad nog wel heel erg koud zijn in Apeldoorn …. maar op een half uurtje zal het nu wel niet komen zekers … er zijn toch altijd een fiks aantal deelnemers die tussen de 4u30 en de 5 uur lopen!!! 

13:13 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: pe |  Facebook |

Commentaren

Hoi Koen,
Die marathon heb ik ook al is gedaan en eerlijk heb ik me daar een beetje aan verkeken wat de zwaarte van de marathon betreft. Maar dat zul jij toch ook wel weten want je hebt die toch ook al gedaan zie ik in jou lijstje. En het lijkt toch dat je ongeveer 4.30 haalt?
in ieder geval, succes ermee!

Gepost door: Patrick | 09-01-14

De commentaren zijn gesloten.