17-12-13

Het plan en de strijd tegen de kilokes

Sedert 29 september … dag van mijn 100ste marathon in Oostende … heb ik niet meer op mijn voeding gelet … alles gegeten, alles gedronken wat er maar voor mij kwam … resultaat : een goeie 5 kg teveel … en dan voornamelijk in de buikstreek te vinden hé!

Het was een beetje doordat de druk van mij afviel natuurlijk … dit had ik al een tijdje geleden eens gepost.

En er waren ook geen concrete plannen voor mijn loopvervolg ook niet … maar daar komt nu wel verandering in natuurlijk.
Eind juni 2014 plan ik dus een poging om 100 km te lopen … tijd is niet belangrijk … ik moet enkel finishen binnen de 13 uur!
Dus … er moet een planning opgemaakt worden … er moeten kilometers gemaakt worden …
Grosse modo heb ik al enkele marathons en 6 uren wedstrijden op die planning gezet … maar er moet nog een duidelijk ritme inzitten … en er moeten tijdens de week ook nog vele kilometers gemaakt worden … traag, maar zeker.
Volgende week, tijdens de kerstvakantie ga ik me daar es mee bezig houden … dan komt trouwens ook het nieuwe logboek van de Gavertrimmers uit … al jaren een trouwe bondgenoot … ik voeg daar wel altijd nog 1 kolom aan toe (de gewichtskolom)

En ja die kilo's he …. een verstandig dieet met een beperking van alcohol … geen volledige stop, maar wel een minimum aantal dagen per week of per maand … dat bekijk ik nog wel …
Bedoeling???? 73 kg halen … dat is heel erg scherp voor mij … maar 'k moet dan ook niet veel meer meeslepen hé!

Allé … al effe kijken op Ultraned waar we kunnen lopen en trainen hé! 

11:43 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.