21-11-13

No Geldrop dit weekend

Deze morgen om 05u30 beslist : ik loop nu zondag niet mee in de marathon van Geldrop in Nederland.
Hoofdreden : de pijn is niet verdwenen … ik kan er mee lopen … maar dan liefst geen 42 km in de kou en waarschijnlijk op een heel zwaar parcours zondag …. 't is anders al niet eenvoudig daar … en zondag zal het zeker nog erger zijn.
Tweede reden : zondag is de enigste dag deze week en volgende week dat Inge en ik samen es vrij zijn … en als ik dan die dag gebruik om in het buitenland een marathon te lopen, dan lijkt me dat een beetje egoïstisch … 

Dus … ik loop zondagmorgen wel een 10 à 20 km hier thuis … lekker op mijn gemakjes  ….

Er volgen trouwens nog 2 marathons dit jaar .. en die wil ik absoluut lopen …. Kampenhout en de bosmarathon van Joeri in Aalter!
Mijn eindtotaal zal dan 16 marathons zijn voor 2013 … lijkt me niet onaardig …. maar volgend jaar mik ik toch es op iets meer … ik zou dolgraag es 26 marathons lopen … eentje om de veertien dagen dus … moet kunnnen!!! 

11:03 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Amai, straffe vooruitzichten. Chapeau, weinigen doen u dit na. Respect !!! Hopelijk blijf je blessure vrij volgend jaar. Ik loop er in elk geval ook wel een paar mee met je. Geen buitenland meer. Ik vind dit te kostelijk met alle overnachtingen, verteer, inschrijving, benzine. Oostende en Amsterdam was een slordige 1000€ om maar even te lopen

Gepost door: Demulder Stefaan | 21-11-13

Vind dit leuk. En eentje om de 14d is zeker haalbaar voor u

Gepost door: cremke | 22-11-13

De commentaren zijn gesloten.