17-10-13

Zin

Verdorie, de tijd gaat te traag vooruit ... ik heb ontzettend zin om in Amsterdam te gaan lopen ... en New York komt ook al lekker dichtbij.
Vandaag staat nog een 8 km loopje op het programma ... mijn 3 dagen verplichte rust na de marathon zijn immers voorbij.
Stijf geweest???? Bijna niet ... enkel maandag had ik een beetje last van mijn linkerenkel ... maar stijf of vermoeid????? Helemaal 
nikske.

Zaterdagvoormiddag vertrek ik richting Amsterdam ... ik verblijf in een hotelleke niet ver van de metro ... 't is al het vierde jaar dat ik er verblijf ... heel makkelijk ... niet ver van de autosnelweg ... en met de metro kom je overal.
In de namiddag eerst mijn borstnummer ophalen ... en dan trek ik es 't stad in ... effe verkennen ... 's avonds dan vroeg in bed.
De marathon start zondag al om 09u30 ... lekker vroeg ... heb ik graag ... eerst uitchecken in mijn hotel natuurlijk ... mijn auto mag ik er laten staan (groot voordeel) ... douchen kan ik achteraf in de Sporthallen Zuid, vlak naast de finish.

Stel, starten om 09u30 ... lopen zoals de vorige 3 weken, dus 4u30 ... maakt 14 uur ... douchen en naar het hotel .... 15u30 ... 3 uurtjes rijden (zal ietsje minder zijn) ... thuis 18u15 of zo ... net op tijd om te kijken naar KV Kortrijk tegen FCB ... schitterend toch?????

Toe loatre ....

 

kvkfcb.jpg


11:58 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.