17-09-13

Marathon nr 99 : In Flanders Field

4 uur 50 minuten 25 seconden ... 
Toppezot van de zenuwen aan de start .... 3 x naar de grote pot en 1 x overgegeven ... pfff ... 'k ga het nooit leren!
's Morgens om 5 uur opgestaan ... ontbijten (jammergenoeg bleven mijn stuutjes niet te lang in mij) ... en om 06u30 vertrokken naar Ieper ... daar de bus op richting de start in Nieuwpoort en iets na 8 uur stonden we daar al ... veel te vroeg natuurlijk ... nog 2 uur wachten op de start!
Gelukkig vele bekenden gezien ... babbeltje hier ... babbeltje daar ... zo ging de tijd toch ietsje vlugger voorbij.
Aan de start Rita op sleeptouw genomen ... ik zou een tempo lopen van 6 minuten 20 seconden per kilometer ... om te finishen in ietsje minder dan 4 uur 30 minuten.
Tot aan km 14 ongeveer is Rita bij me gebleven ... plots zag ik niemand meer in mijn spoor en liep ik dus helemaal alleen verder.
Aan km 17 begon ik plots te versnellen ... ik begon de kms te malen aan 05u50 per km ... te snel dus, maar ik voelde me goed ... iets voorbij halfweg toch ietsje trager beginnen te lopen om terug aan mijn gemiddelde van 06:20 te geraken ... ik had ongeveer een minuutje nog voorsprong op mijn programma aan km 25.
Dit zo gehouden tot aan km 30 ... maar ... toen begon ik terug last te krijgen van mijn linkerenkel ... en tegelijkertijd begon ik serieus honger te krijgen ... en ja ... in de IFF is er geen eten voorzien ... moest ik natuurlijk geweten hebben en iets om te eten meegebracht hebben ... serieuze hongerklop dus ... en dan klap je toe he ... dan kan je gewoonweg geen meter meer deftig lopen ... dus ganse stukken moeten wandelen, afgewisseld met joggen .... en hoe langer, hoe meer pijn aan die dekselse enkel natuurlijk, dedju!
Sukkelen en sukkelen natuurlijk ... geen macht meer in de beentjes ... ja, ok .... we lopen dan maar es een mindere tijd he ... no problem ...
Achteraf nog enkele blonde Petrussen gedronken met de partners in crime (zie foto hieronder) ... leuke dag gehad ... fijne wedstrijd gelopen (tot km 30 toch) ...
Ondertussen al naar de osteopaat geweest voor een behandeling ... 't lichaam zat overal een beetje vast ... is nu weggewerkt ... en die enkel???  Wel, waarschijnlijk een beetje kraakbeen dat los zit en die zo een ontsteking heeft veroorzaakt door een overbelasting ... dus rusten of ontstekingsremmers nemen ... en wat doen we?  Beiden dus!

Allé ... 'k ga verder rusten ... toe loatre .... 

start.jpg

10:02 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

veel karakter moeten tonen Koen, maar in Oostende zal 't veel beter gaan!

Gepost door: Peter | 17-09-13

De commentaren zijn gesloten.