11-09-13

onderdrukking van het paars

Maandag natuurlijk een rustdag gehouden met mijn lelijke mond hé ... toch wel rustig aan naar Oostende gereden met de fiets ... iedereen lachen natuurlijk met mijn stoot ... maar ja ... 'k zou dat ook doen zenne!

't Probleem gisteren was dat plotseling onder mijn onderste lip een paarse kleur te voorschijn kwam ... tuurlijk van die bots op de auto .. lelijk zenne ... gelukkig is dat deze morgen al veel minder ... en de kleur gaat inderdaad terug de blauwe kant op, Raf Knipogen

Onderste lip is al aan het ontzwellen, bovenaan staat het nog serieus dik aan de rechterkant ... probleempjes met het eten en vooral het drinken natuurlijk ... best is met een rietje momenteel!

Gisterenavond nog 9,5 km naar Oostende gelopen ... windtegen gans de tijd natuurlijk ... 'k moest mijn auto daar nog gaan halen ... uiteindelijk was het een goeie training.

Ook gisterenavond nog een interview gegeven voor de Krant van West-Vlaanderen, editie de Zeewacht, regio Gistel ... verschijnt ofwel deze vrijdag ofwel volgende vrijdag ... benieuwd ... heb geluk dat ik foto's mocht geven die ik al op mijn pc had ... stel je voor dat ik in de krant sta met haar (niemand zou me herkennen) en met mijn mond in scheve staat Huilen

Deze middag al een eerste keer naar de kapper ... definitief wordt het op zaterdag 28 september ... foto's volgen!

Toe loatre .... 

08:27 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.