08-09-13

Stevige dertiger

Donderdag en vrijdag waren sportrustdagen ... gisterenmorgen werd er in Bavikhove een 30-er georganiseerd door Kristof ... mooi bendje had hij bijeen geraakt en we hadden doch zo 3u19 loopplezier ... achteraf waren er broodjes, muffins en taarten voorzien ... doch natuurlijk ook het nodige vocht om door te spoelen was voorzien!
Ik had het wel telkens lastig om bij de groep te blijven ... ik ben dan ook de traagsten van de bende hé ... gelukkig liep Christ de eerste 20 km samen met mij ...
Thuisgekomen en dan nog 25 km gefietst naar Oostende om te aperitieven met 't vrouwtje ... en we kwamen dan nog onze zoon Kyliaan en z'n vriendin Katrien tegen ... nog een hapje gegeten en een leuke dag was voorbijgevlogen! 

Vandaag terug een rustdag ... alhoewel straks toch een fietstochtje van 25 km naar Oostende ... morgenvroeg dan een 10 km loopje in Oostende ... waarschijnlijk loop ik es op het strand ... altijd leuk!
En ja, vanaf dan is het hoofdzakelijk rusten met kleine dagelijkse loopjes van 5 km om toe te leven naar de In Flanders Field marathon van zondag ... daar heb ik van organisator André het startnummer 99 gekregen ... sjiek hé! 

10:54 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.