11-08-13

gekwetst

Dedju hé ... donderdagavond een toerke gaan lopen van 8 km (ipv 3 en 5) ... na 4 km gebeld naar Inge dat ze me mocht oppikken met de auto ... kwetsuur aan de linkerhamstring ... nijpend gevoel ... rusten dus hé ... zaterdagmorgen es 100 meter gelopen, maar ik voelde direct : dit gaat niet!
Dus ... in plaats van een 25 km kwebbeltraining met de slechte moaten in Roeselare dan maar een fietstraining van gemaakt ... en zo kon ik er toch bij zijn en kon ik drankskes vervoeren in mijn fietsmandje ... was ik toch nog een beetje nuttig hé!

In de namiddag dan met de fiets naar Kyliaan om hem gelukkige 26ste verjaardag te wensen en dan doorgereden naar Bredene voor het Afro Carribean Festival ... in de vooravond dan nog naar Oostende gereden voor een kleine maaltijd en 's avonds laat thuis gekomen.

Vandaag wou ik nog es proberen, maar nee, het lukt nog niet ... dus blijven rusten!

Als ik het morgen nog voel, dan ga ik toch es naar de kiné ... het is geen erge kwetsuur hoor, maar het is vervelend en ik ben bang dat ik het zou verergeren tot een verrekking of een scheur ... 'k mag nu vooral geen risico's nemen met IFF en Oostende in het achterhoofd hé!

Voila, nog een beetje mijn bureau opkuisen en dan naar de eerste topwedstrijd van het seizoen : FCB-Zulte Waregem!

11:25 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Goed tellen, verzorgen, plannen, ... Niet alles, een kleine onozelheid kan het om zeep helpen. Dus verstandig ff rustig. Ik schrapte vandaag ook eentje

Gepost door: cremke | 11-08-13

De commentaren zijn gesloten.