07-08-13

Oververmoeide beentjes ... dus rust!

Veel te veel sport gedaan in mijn 24 dagen vakantie ... ongeveer 220 km gelopen ... ongeveer 650 km fietsen ... ongeveer 150 km wandelen .... dat lopen en dat wandelen, dat gaat nog ... maar zoveel fietsen ben ik niet gewoon zenne!

't Is normaal dat mijn beentjes nu effe rust kunnen gebruiken ... gisterenavond zou ik zo'n 6 km loslopen ... maar zelfs daar had ik geen zin in ... dus dan maar het luie vel uitgehangen hé Lachen

Weekend ardennen aan ons neus zien voorbijgaan ook ... in herhaling van vorig jaar zouden we met gans de schoonfamilie een weekendje camperen aan de kanten van La Roche ... vorig jaar hadden we daar een ongelooflijk tof weekendje.
Plan was om op vrijdagavond, of zaterdagvoormiddag vroeg te vertrekken.  We zouden er blijven tot zondagnamiddag en dan vertrekken om 's avonds de wedstrijd KV Oostende-Club Brugge te gaan bekijken.
Niet zo dus Huilen, onze drie zonen hadden beslist om dit weekend ook een weekendje weg te zijn ... respectievelijk naar Peer en naar de ardennen ... dus de oudjes mochten thuis blijven.
Waarom?  Wel, we hebben immers nog een Jack Russell, twee raskatten, een hoop visjes, een paar kippen en een haan en een fazant om voor te zorgen.  Al deze laatste kan je natuurlijk gerust een tijdje alleen laten, maar onze hond Kyna is wel degelijk een probleemgeval ... je kan haar ten eerste niet loslaten, want dan loopt ze weg ... en ze kan geen andere beestjes zien, of ze gaat ruzie maken ... vogels en andere kleine beesten eet ze gewoonweg op ... dus pappie en mammie zijn dan maar thuisgebleven dit weekend ... jammer maar helaas.

Gelukkig hebben wij altijd wel wat te doen ... dus het werd weer een weekendje Oostende, met veel hapjes en drankjes op de vele terrasjes!!!!

En nu ... nu weer werken om in 't weekend weer te kunnen profiteren van 't leven hé!

Toe loatre .... 

14:17 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Amaai, sportieve vakantie zeg, en ge komt zaterdag toch af he ? (Ge keun moa zien wei)

Gepost door: Veerle | 07-08-13

zo kom je weer fit uit je verlof, meer moet dat niet zijn,succes alvast

Gepost door: Freddy | 07-08-13

De commentaren zijn gesloten.