07-06-13

change .... nieuw strak weekendplan klaar

Door onvoorziene omstandigheden kon ik deze morgen niet lopen ... en door een berichtje van Christ deze morgen hebben Inge en ik onze plannen voor morgen gewijzigd!

Nieuw plan :
Vanavond om 18u15 loop ik 15 km ... gevolgd door de match België-Servië!

Morgenvroeg sta ik om 04u00 op ... klein ontbijtje en dan richting Oostende ... wagen plaatsen ergens in Mariakerke ... en dan volgt een lange, heel trage duurloop van 35 km ... zonet nog effe naar de GB geweest om inkopen ... drank en eten : OK!
Daarna gaan we richting Kortrijk om lekker te gaan eten ... gevolgd door de onvermijdbare shopping ... en dan zorgen dat we omstreeks 18u00 aan de Lange Munte zijn om samen met enkele Slechte Moaten naar de volleybalinterland België-Griekenland te kijken!

Zondagmorgen dan om 07u30 opstaan en 10 km gaan loslopen ... gevolgd door een ontbijtje en dan gaan aperitieven tijdens de Dolle Dagen van Gistel .... waarschijnlijk rijden we dan nog wel met de fiets naar Oostende ... wie weet nog terraskes gaan doen????

Pfff ... mijn dieet!!!! Help!!!

Gelukkig heb ik nu een nieuwe meetmethode gekregen ... slechts 1 maal in de week sta ik nog op de weegschaal ... en vanaf nu is dit iedere donderdag!!!

Toe loatre ....

drankvoorraad.jpg

 

13:14 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.