20-03-13

Marathon 93 : Rome in 4 uur 17 minuten 24 seconden

Schitterende citytrip ... samen met nog 2 koppels naar daar gevlogen op zaterdagmorgen om 06u10 en terug maandagnamiddag omstreeks 18 uur.
Heel veel bezocht in Rome ... meestal tevoet ... alles ligt dan ook heel dicht bij elkaar he ... wel gevaarlijk wandelen daar ... de bestrating is niet echt in orde!

Op zondagmorgen om 09u30 was de start voorzien ... chaotisch ... nergens aanduidingen waar de start was ... iedereen liep tegendraads op zoek ... typisch Italiaans zeker???
Helemaal achterin het pak gestart ... eerste halve marathon in 2u01 ... te vlug dus ... dan maar het tempo aangepast ... voordien had ik al gedacht om 4u15 te lopen ... lastige marathon ... veel heuveltjes ... maar wat me vooral stoorde was het slechte wegdek ... veel kleine kinderkopjes ... heel veel putten in de weg ... heel veel kinderkopjes die los lagen, die te hoog zaten, die met een scheve kant omhoog zaten ... in de plaats dat je dus rond kon kijken om al het mooie wat Rome te bieden heeft, te bewonderen, heb ik dus constant met m'n hoofd naar beneden gelopen om te zien dat ik niet zou vallen.
Rustige tweede halve marathon dus gelopen ... met overschot aangekomen ... heel tevreden dus!
Nr 93 is binnen ... 7 to go!

April zal een drukke maand zijn : Zwalm, Rotterdam en Düsseldorf komen er aan.
Zwalm en Düsseldorf zijn nieuwe marathons voor mij ... spannend dus.
Rotterdam .. ja, dat zal al mijn 7de editie daar zijn ... was ook mijn eerste marathon ... blijft dus speciaal voor mij!

Toe morgn! 

09:16 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

dikke proficiat met je prestatie in Rome! Wel jammer dat je weinig kon zien tijdens je marathon zelf...

We zien elkaar in Zwalm, ik kom er de halve marathon mee doen met Kristof!

Gepost door: Ruth | 20-03-13

Goe bezig .... nog 7 een fantastische reeks .... veel respect en petje af ...

Gepost door: marnix | 20-03-13

De commentaren zijn gesloten.