23-01-13

Weekend met toch wat kilometers

strand.jpg

Zaterdagmiddag 10 km gelopen op het strand ... eerste 5 km richting Oostende ... echte koude tegenwind toen ... en dan terug richting Middelkerke ... en toen was het zalig lopen ... ik kreeg het zelfs te warm toen.

Zondag vertrokken naar Markegem voor de jaarlijkse Leffeloop ... Inge verklaarde me zot!
Ik dacht dat het slechts zou sneeuwen tot de middag ... maar nee hoor .... pfff ... gelukkig reed er een sneeuwruimer op het parkoer zodat we toch grotendeels sneeuwvrij en veilig konden lopen ... 11 toerkes gedaan, goed voor 16,5 km.
Achteraf veel soep gedronken en er anderhalf uur over gedaan om thuis te geraken.

Maandagmorgen vroeg dan samen met Marnix vertrokken aan het casino van Middelkerke ... terug richting Oostende en terug ... samen 15 km gelopen ... en het was zalig lopen langs het strand ... een plaats waar helemaal geen sneeuw ligt als je mooi op het hard zand blijft lopen ... enkel aan de boarebrekers was het telkens voorzichtjes erop en erover ... 

Gisteren dan een welverdiende looprustdag genomen ... de knietjes hadden het zelfs nodig ... denk dat het toch wel zwaarder lopen is op dat zand!

Vanavond dan voorzichtjes een 5 km rondje dwars door Gistel ... enkel lopen waar er geen sneeuw ligt natuurlijk en aan een heel laag tempo!!!

Toe loatre ...

08:24 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Jij laat je alvast niet tegenhouden door een vlokje sneeuw meer of minder. En terecht, het is zalig lopen in de sneeuw!

Gepost door: Julie | 23-01-13

amai amai amai... als ik dat lees...
Hier is het aantal loopkilometers in de voorbije 1,5 week nul - zero - niks. Ho ja, op een kwartierke loopband in de fitness na, nog geen schamele 3 km.
Het steekt de ogen uit, Koen. Ik ga mij moeten herpakken. Maar ik wil ook wel zo'n strand. En Leffeloop zeg je?
Frisse groeten.

Gepost door: navidad | 23-01-13

De commentaren zijn gesloten.