27-12-12

Oostende ... deure en weere

Op Kerstdag zelf 10,6 km gelopen, gisteren 6 km en zonet 25,10 km .... in de gietende regen natuurlijk ... parcours Gistel naar Oostende (tot aan 't zeetje) en terug langs een andere route ... redelijk wat wind ook ... maar ik heb ervan genoten en dat is wat telt.

Nochtans toen ik vertrok had ik niet veel goesting zenne ... 't was just aan 't hagelen en ik dacht al : uitstellen tot morgen???
Gelukkig heb ik het niet gedaan ... 'k zelfs geen kou gehad of zo ... gewoon rustig gelopen aan een tempo van 9,3 km per uur ... een rustig lange duurloop dus.

Gisterenavond was niet zo plezant ... slechts 0-0 tegen KVKortrijk ... ik had er meer van verwacht ... gelukkig kunnen we het nog op het plein steken ... en we hebben uiteindelijk alweer zo'n 6tal wedstrijden niet meer verloren ... de vorm komt eraan!! We geloven er nog steeds in!

Allé .. 'k ben weg ... toe loatre! 

15:28 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hihi, ik denk dat we die route van Gistel naar Oostende en terug eens gedaan hebben samen met Ruth begin 2007 in aanloop naar mijn allereerste marathon in Parijs. Ik was stikkapot nadien! Wel een schoon parcourske!

Gepost door: Julie | 28-12-12

De commentaren zijn gesloten.