16-12-12

Marathon nr. 90 : Kampenhout in 4 uur 28 minuten 19 seconden

't is gelukt Lachen

Maar het was verdorie lastig ... heel lastig ... 6 toerkes van 7 kilometers ... met telkens een stuk in het bos ... bos waar het een modderpoeltje was ... mijn schoenen zijn proper zenne!

Veel bekend volk in Kampenhout ... veel West- en Oost-Vlamingen ... beter een buske inleggen volgend jaar.
Kristof Vandevoorde was meegereden met mij ... en Kristof deed het ook heel goed ... geen last van z'n maag dit keer en enkele minuten voor mij aangekomen!

Aan de start kwam Ruthje, Koenien en kleine Seppe ons nog effe begroeten en even later kreeg ik van Gert Schroons nog een paar FCB-posters, thx!

't Was dus een heel leuke, maar heel zware marathon ... ik heb ervan genoten ... ik heb geen meter moeten wandelen ... steeds kon ik blijven lopen ... de ene toer al iets rapper dan de andere natuurlijk ... vooral de twee laatste had ik het serieus lastig ... ook een beetje doordat ik ronde 3 veel te rap gelopen had ... ik dacht : 't gaat goed ... we gaan es sjette geven ... maar dat gaat niet in een marathon hé ... je moet gelijkmatig lopen ... maar es zot doen doet geen zeer, 't jukt enkel een beetje Knipogen

Achteraf nog een Duvelke of drie gedronken ... Kristof thuis afgezet en dan rechtstreeks naar FCB .... 'k was net op tijd om ons 2-0 te zien winnen tegen Bergen ... 13 op 15 onder onze nieuwe trainer!

Voila, het marathonseizoen zit er op voor mij ... 16 stuks erbij ... gelukkig was ik een tijdje gekwetst op ik had er 20!
En een recordprestatie op kilometergebied ... mijn topjaar was tot nu toe 2005 toen ik 2251 km gelopen had ... welnu, met deze marathon ben ik hier al 6 km overgegaan ... nu drie à vier dagen rust om de spieren te laten herstellen en dan gaan we er nog 10 dagen voor om te proberen aan 2350 km te geraken! 

En nu ... 10 to go hé ... nr 91 : Louis Persoons Memorial te Genk ... na een drietal jaar gaat die gezellige marathon daar opnieuw door ... zondag 10 februari 2013!

DSC_4008.jpg

10:48 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

super gedaan Koen en tof van jullie nog es gezien te hebben :-)

Gepost door: Ruth | 16-12-12

Proficiat KOen, alweer knap gedaan en een mooi jaar achter de rug. We zien elkaar alvast in Genk, ik sta er ook aan de start! Maar eerst volgende week nummertje 11 lopen in Engeland. Niet zo indrukwekkend als jouw cijfers! Amai!

Gepost door: Julie | 16-12-12

Op uwen volgenden komen we weer meekijken. Buske inleggen?

Gepost door: running cremke | 16-12-12

ben is nieuwsgierig wat Koen gaat doen na de volgende 10 . Dikke proficiat !!!

Gepost door: walter | 19-12-12

De commentaren zijn gesloten.