02-12-12

Never give up!!!

5 trainingen deze week ... dinsdag 10 km .. woensdag 8 km ... vrijdag 3,6 km ... zaterdag 15 km en deze morgen 10 km.
En het loop goed ... ik mag niet klagen .... de conditie is goed ... soms es een mindere dag ... maar dat stoort Abraham al langer niet meer Knipogen

Gisterenavond met Inge en Christ naar FCB geweest ... achteraf nog een pintje gedronken met Peter en Malinois Gert ... 't was aangenaam ... alhoewel we liever gewonnen hadden natuurlijk ... het spel in de tweede helft was erbarmelijk ... Club onwaardig ... en die akker ... verdorie, gasten, sommige terreinen in provinciale liggen beter ... werk aan de winkel ... maar, you know me : ik geloof er nog altijd in !!!!!

Gisterenmorgen nog es tranen in mijn ogen gehad van ontroering ... je weet,  we waren met een groepje vrienden van Ghistelehof tc naar New York geweest .. en jullie kennen het verhaal van de niet gelopen marathon.
Welnu ... die gasten twijfelden of ze volgend jaar es Berlijn zouden lopen of opnieuw New York proberen ... ik had gezegd dat ik zeker op 29 september 2013 niet meekon naar Berlijn omdat dit precies de datum is dat ik mijn 100ste marathon wil lopen in Oostende ... nu hebben ze meerderheid tegen minderheid beslist om volgend jaar ook Oostende te lopen ... schitterend hé!!!

Bij deze wil ik al mijn loopvrienden ook uitnodigen op mijn 100ste marathon ... kom naar Oostende!!!
Is het niet voor de marathon ... je kan er ook nog andere afstanden lopen!
Of je kan gewoon de mooiste kuststad van Oostende komen bezoeken!
Dames ... de winkels zijn ook open op zondag bij ons! 

Be there!!!! 

12:13 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Awel Koen, het staat in de agenda. Afstand nog te bepalen, maar zoiets mogen we niet missen he!

Gepost door: Julie | 02-12-12

De commentaren zijn gesloten.