26-11-12

Florence and The Machine

Net terug  van een optreden van Florence and The Machine in de Lotto Arena in Antwerpen.
Samen met Inge en haar zus Fiona een schitterend concert gezien.
Wat een stem heeft die vrouw zeg ... moest Inge zo'n stem hebben ... ik was al lang weggelopen ... pff ... 'k zou niets meer te zeggen hebben!

'k Moet eerlijk bekennen dat ik heel weinig ken van muziek ... 't is te zeggen : namen van liedjes en ook van zangers of groepen interesseren mij helemaal niet ... dus de avond begon hilarisch voor mij.

Net voor het optreden zijn Fiona, Inge en ik iets gaan drinken in een café aan de overkant van de Lotto Arena ... gezellig een glaasje met ons drie ... ondertussen konden we genieten van mooie muziek in de zaal ... muziek die je trouwens kon volgen op vele tv's overal rondomrond de zaal ... na een paar liedjes vroeg ik aan de twee zusjes : "Wie is dat eigenlijk die nu aan 't zingen is?"
Beginnen die twee niet te lachen!!! En ik : "waarom lachen jullie nu?"
"Allé Koen, doe nu es niet dom, ge weet toch wie dat is????"
En ik : "Nee, ik weet dat echt niet!"
't Was verdorie Florence met haar machines!!!!
Lachen dat ze alletwee gedaan hebben!!!

Blij ook dat Clubtje gewonnen heeft ... mijne maat zegt wel dat hij geen goeie match gezien heeft ... hij is nog jong hé ... hij moet vlugger leren tevree te zijn Lachen

En aan allen die vandaag in Geldrop (of ergens anders) een mooie wedstrijd gelopen hebben ... PROFICIAT!!!
En ook aan die ene supporter die speciaal naar Holland reed om een zakje patat te eten : PROFICIAT ... je hebt een prachtige foto getrokken van ons aller idool!!! Knipogen

Florence_and_The_Machine-Lungs_a.jpg

01:14 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.