13-10-12

Eindhoven ... nog 1 keer slapen

Straks vertrekken we ... richting Eindhoven ... maar eerst nog effe naar Berchem ... vergadering in verband met de New York Marathon op 4 november ... denk dat we omstreeks 13u30 in Olland zullen zijn.

'k Zie het geweldig zitten ... één van mijn lievelingsmarathons .. 't is ondertussen al de zesde keer dat ik de Eindhoven Marathon loop!

Aan allen die vandaag en morgen lopen ... om het even welke afstand ... ik groet u ... en veel succes!!! 

07:51 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

EN ondertussen is het alweer achter de rug. Proficiat met je PR, je was zelfs te snel voor onze camera!

Gepost door: Julie | 14-10-12

Ik dacht al dat jij het was... Er stond "Koen" onder dat startnummer, en ik dacht: "maar enfin, ik KEN die kop..." :-) Maar tegen dat ik het echt door had, lagen we al weer 50 meter uit elkaar, natuurlijk, zo gaat dat in de M.

Fijne marathon, he, gisteren? In het begin wat koud, heb anderhalf uur met een (oud) long sleeve loopshirt rondgetoerd, maar dan uitgezwierd bij een sponsmadame en met het zonnetje was het dan perfect loopweer. Was wel minder gecharmeerd dat er geen folie was aan de finish (toch niet dat ik gezien heb), dus dat was toch weer bibberen tegen dat ik aan de auto was. Maar kom, niet zagen want het is allemaal zeer goed georganiseerd, daar in Eindhoven.

En volgende week al weer Amsterdam...? Om dat indrukwekkende lijstje hier rechts nog wat uit te breiden. Allez, succes ermee en veel plezier, ik kom volgende week zeker eens checken!

Gepost door: Stefan | 15-10-12

De commentaren zijn gesloten.