10-09-12

Marathon nr 84 : In Flanders Field in 4 uur 31 minuten 38 seconden

Gematigd tevreden over mijn 84ste ... prachtig weer ... heel warm ... maar dat heb ik graag.
Lichte tegenwind ... en 't was dan nog een warm windje!

Al om 5 uur opgestaan .. ontbeten, gewassen en vertrokken ... eerst naar Roeselare, daar Katrien Rogiers opgepikt en samen naar Ieper waar de bus naar Nieuwpoort stond te wachten.  Om 08u30 waren we in Nieuwpoort, tijd zat dus, de start was immers pas om 10 uur ... koffieke gedronken en babbeltje doen met de SMC-vrienden.

Om 10 uur dus de start ... veel te rap vertrokken natuurlijk ... 5 km in 28 minuten of zoiets ... trager beginnen te lopen ... halve marathon in 2u10 .. nog altijd veel te rap dus ... maar het liep vlot ... geen problemen ... dus ietsje vertragen en rustig verder lopen ... tot aan km 37 hield in een tempo vol van 6 minuten 10 seconden per kilometer ... zo zat een tijd van 4u20 er aan te komen!

Maar toen was plots het vat leeg ... wandelen verdorie ... afgewisseld met lopen ... maar 'k had het verdomd lastig ... de laatste 5 km afgezien man ... maar toch bijna m'n tijd die ik voor ogen had gehaald ... slechts 1 minuut 38 seconden erover ... peanuts .. and who cares????

Achteraf een doucheke en enkele blonde Watou's gedronken met de aanwezige SMC-ers ... miljaar dat deed deugd na alweer een weekske zonder alcohol!!!

's Avonds met Inge nog naar de Petrus en een ferme biefstuk met bearnaisesaus en frietjes gegeten!!!

En waarom ging het nu niet meer vanaf km 37????
Heel eenvoudig ... te weinig lange duurlopen in de benen ... die heb ik nodig ... en alleen loop ik deze niet ... dus marathons, marathons, marathons lopen!!!

30/9 : Berlijn
7/10 :  Brussel
14/10 : Eindhoven
21/10 : Amsterdam
28/10 : Etten-Leur
4/11 : New York

Training genoeg de volgende weken Knipogen 

 

09:33 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat met je 84e marathon en véél plezier in Berlijn. Eén van de leukste marathons die ik ooit liep. misschien zie ik je wel in Brussel of Eindhoven. Ik loop er wel telkens maar de halve.

Gepost door: Julie | 10-09-12

De commentaren zijn gesloten.