07-05-12

Dwars over de Mandel

Vrijdag liep ik nog es een wedstrijdje mee ... 10 km (Dwars over de Mandel) ... eigenlijk 3 rondjes in het centrum van Roeselare ... meer veel draaien en keren ... smalle paadjes en heel, heel veel inschrijvingen.
Zoals gewoonlijk heb ik helemaal achterin gestart ... tijdens de eerste honderden meters dus ettelijke keren stil gestaan ... te smalle baantjes ... dus wandelen ... zo kwam ik m'n eerste kilometer pas door na 7 minuten en 10 seconden ... en vanaf toen was er ietsje meer plaats ... doorlopen dus ... en het voelde goed aan ... ik bleef maar versnellen en ik werd niet moe ... uiteindelijk de streep gehaald in 50 minuten en 40 seconden ... zo goed als 12 km per uur ... lang geleden dat ik nog es aan die snelheid liep ... heel tevreden dus!

Op zaterdag en zondagmorgen eveneens 10 km gelopen ... maar telkens wel heel wat trager ... 1u05 en 1u03 ... ik voelde m'n benen wel iets meer!

Gisteren grote ontgoocheling opgelopen in het voetbal ... penalty tegen in de 93ste minuut .... schande ... inderdaad, er was een fout ... maar dan moet je 10 strafschoppen fluiten in een wedstrijd ... en we spreken dan nog niet over de vermeende buitenspelfases ... 'k ben er niet goed van ... nu ja, hopelijk halen we donderdag een goed resultaat in Genk en stellen we onze tweede plaats veilig ... en mogen we nog es genieten van Champions League voetbal in Brugge!!! 

13:27 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.