30-03-12

Play Off Time

Na de marathon es 4 dagen looprust genomen ... doet es deugd!

Vandaag, tijdens mijn middagpauze 3,6 km losgelopen ... nu, na mijn werk nog es 8 km erbij ... 2 trainingen op een dag dus!

Straks vertrekken we naar Brugge ... de eerste wedstrijd van de Play Off 1 staat op het programma ... een thuiswedstrijd tegen de vorige landskampioen Racing Genk ... ik hoop op winst ... en dat moet eigenlijk ook als je thuis speelt.

Volgende week is er de korte verplaatsing naar KV Kortrijk ... een tripje naar de Spencers die zo vriendelijk waren om ons kaarten te bezorgen ... en achteraf gaan we de hongerigen spijzen en de dorstigen laven ... als dat maar goed komt in Heule!

Op maandag vertrek ik dan naar Utrecht voor m'n 4de marathon van het jaar ... pfff ... vroeg op zenne ... om 06 uur vertrek ik ... de marathon vangt om 10u30 aan!

En de zondag erop (15 april) volgt dan de Rotterdam Marathon ... zo heb ik het eigenlijk graag ... hoe rapper die marathons elkaar opvolgen ... hoe beter!!!

Jammergenoeg heb ik er een paar moeten schrappen omwille van de wedstrijden van Club ... maar zo heb ik Leiden terug op mijn lijstje toegevoegd ... 't kwam precies goed uit voor mij!

Toe morgn!

 

16:12 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

De dorstigen laven ... ?
Omer oe liever :-)

Gepost door: frank spencer | 30-03-12

De commentaren zijn gesloten.