28-11-11

marathon nr 74 : 't Is voor nieks in Geldrop Nederland

effe rusten voor de start.jpgtine liep ietsje rapper dan ik … eigenlijk veel rapper dan ik … sterk Tinne!!!.jpgweeral gewonnen!.jpgpfffffffffff ... shit ...

Raar begin van mijn verhaaltje hé .... maar 't was een crazy dag ook zenne ... eigenlijk een crazy weekend .... op zaterdagmiddag met Inge een stukje gaan eten ... flesje wijn erbij ... achteraf elk een degustiefje ... achteraf elk twee degustiefjes ... we zijn dan ook sportmensen hé :-)))   .... en 's avonds dan nog een fleske wijn ... pfffff ... 't kon niet op ... en dan nog moaten die mij bezig hielden tot 00u30 ... gelukkig kon ik hun dan in hun bed wijzen!!!

De dag erop ... marathondag ... om 05 uur opgestaan ... om 06 uur de vedette uit Gistel, Johan Watty, gaan oppikken en samen richting Geldrop ... zo'n 2 uur rijden ... veel gesproken onderweg ... en om 08u10 of zoiets aangekomen bij onze noorderburen.

Johan betaalde de Nico (altijd op post als eerste, thx Nico!) en ik een koffie ... jammergenoeg beviel die koffie mij aan geen kanten, last van mijn maag, 3 x naar de grote pot en moe, moe, moe dat ik was.

Ik viel in slaap aan tafel met al die vrieden erbij, ik voelde me er niet goed bij ... dus terug naar mijn auto ... me te slapen gelegd ... wekker laten aflopen om 09u45 ... de marathon begon om 10 uur immers ... nee, nog geen zin, nog effe 9 minuten later laten aflopen ... 09u54 ... ok, we staan op ... Tinne gezien ... eerste marathon voor haar ... super!! En ze liep ook een schitterende marathon, mooi zenne, dikke proficiat aan Tinne!!!

Dus toch maar gestart, zeer tegen mijn zin ... maar ja, we waren nu eenmaal in Olland é ... na km 3 voor de eerste maal gevallen .. plat op mijn buik ... verdorie ... ja, gelukkig in een zandwegel, dus geen pijn, een boomstammeke lag in mijn weg .. pardoes ... Vansteenkiste op zijne muil .... :-)

En dat vier keer in de eerste halve marathon ... gelukkig niet 4 keer over dezelfde boomstam ... anders zouden er hier wel weer enkele lachen zekers ?????

Plus : vermits mijn maag niet 100 % in orde was ... diaree ... en ... overgeven .. miljaarde, miljaarde, miljaarde!!!

En ... ook al twee keer mijn linkerenkel verzwikt .. niet erg ... maar je bent toch bang dat het erger zou worden.

En vermits ik 's morgens vroeg al niet veel gegeten had ... en vermits er slechts 4 x bevoorradiing was op de 't Is voor nieks marathon ... serieus honger en dorst geleden ... ik weet het ... eigenlijk is het allemaal mijn eigen schuld ... 

maar ja, ik heb het meegemaakt ... ik ben ook trots op mijn prestatie ... ik heb die marathon uitgelopen .... 5u47 ... maar 't kan me niet schelen ... 42,195 meter ... zelfs ietsje meer ... in Geldrop lopen we allemaal 42,500 meter ...

En eigenlijk ben ik nog meer trots op mijn vrienden van het SMC, waar ik trots lid van ben, de leden van het Slechte Moaten Comité, die eerst en vooral mij allemaal stonden op te wachten aan de finish, die mij nog een zak "spekken" bezorgen ... maar die vooral .. enkelen onder hen een schitterende marathon liepen (en voor hun eerste keer : Tinne en Peter) .. en .. enkelen onder hen ... een schitterende halve marathon liepen .... sjapo voor jullie MOATEN!!!! EN MOATINNEKES!!!!

19:12 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

en nu lachen we ni peisje omda je 4x ip je smoel gevaln eit? ge zi toch geen gewune zunne

Gepost door: christ | 28-11-11

'k heb me vree goe geamuzeert in oland, alweer eentje meer op je teller....

Gepost door: Wim | 28-11-11

Twas super ben blij dak bij de slechte moten gerekend wordt alhoewel zo als die kunnen snoepen nie te doen

Gepost door: Renate | 28-11-11

veel karakter getoond koen om uit te lopen hoor! respect. en weer 1 bij op de teller.

Gepost door: Peter | 28-11-11

Nee geen gelach ... enkel veel respect.
Proficiat moat

Gepost door: marnix | 28-11-11

Koen ,het was een super marathon en zie je wel ;jij bent niet klein te krijgen.Super veel respect voor je maat!En achteraf met de vrienden was het schitterend!

Gepost door: Johanbeton | 28-11-11

goed gelachen, maar toch ook blij dat je van valpartijen niets ergs hebt overgehouden ! 'k heb het wel aan de vinnie moeten uitleggen waarom ik zo laat thuis was zenne: 'k heb maar gezegd dat uwe gps was uitgevallen en dat je de weg naar de finish nie meer vond ;-)))

Gepost door: Chris | 29-11-11

"SMC olé olééé!!!"

Gepost door: Sven | 19-12-11

De commentaren zijn gesloten.