12-11-11

en nog maar es gekwetst

Verdorie toch é ... deze week niet gelopen ... beetje rusten voor de halve marathon Deinze-Bellem van gisteren en de marathon in Kasterlee van morgen.

Niets van dus ... deze week een kramp gekregen in mijn linkerkuit ... kan al es gebeuren hé ... beetje meer Magnesium nemen en dat gaat wel voorbij hé .. en inderdaad, geen krampen meer gekregen.
Maar die ene pijnscheut heeft blijkbaar wel een kwetsuur doen ontstaan ... mijn linkerkuit blijft pijn doen ... en het wordt iedere dag erger ... ik kan bijna niet meer over mijn kuit wrijven van de pijn ... dus weeral rusten hé ... 't is me het jaartje wel zeg!

Vlug vergeten .... ik heb nog nooit zo weinig gelopen in een jaar ... ik heb momenteel 1508 kilometers gelopen ... hopelijk geneest die kwetsuur toch binnen een weekje of zo en kan ik misschien nog aan 1750 km geraken ...

Rust ze dus .... nog maar es dit jaar ... 1 ding is zeker ... 'k heb alles dit jaar meegemaakt ... volgend jaar zal een boerejaar worden!!!

08:57 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

verzorg je koen en dat je snel van de blessurelast mag verlost zijn

Gepost door: Peter | 12-11-11

Koen, mss is het tijd om naar je lichaam te luisteren? Mss wil het je duidelijk maken dat je het wat rustiger aan moet doen. Wat niet wil zeggen dat je het lopen moet opgeven, maar gewoon wat minder kilometers, wat minder marathons op een jaar er door jagen?
't Is maar een suggestie, hé? :-) Ik wens je heel veel en heel snelle beterschap!

Gepost door: Sandy | 12-11-11

da's inderdaad balen zeg, hopelijk snel beterschap. En of je dit jaar nu 1500 km of 1750 km loopt...wat maakt dat nu uit? Beter 1500 km en het jaar eindigen zonder blessure dan forceren tot 1750 km en het nieuwe jaar alweer geblesseerd inzetten....

Gepost door: Ruth | 12-11-11

Hallo,
Ik ben niet zeker maar ik denk dat het gewoon een kwestie van te weinig vocht is. Ik bedoel als je meer dan 5 kilometer traint moet je altijd drinken en ik vraag me af of jij drinken meeneemt op de training. Het zijn vaak kleine details hoor en in principe zul je dat wel weten met die marathon ervaring maar ik weet van mezelf dat ik het ook al is nalaat om drinken mee te nemen. Volgens mij doet een weekje reflexspray al wonderen.
Groeten, Pat

Gepost door: Pat | 12-11-11

pech Koen, veel beterschap !

Gepost door: Filip | 12-11-11

De commentaren zijn gesloten.