17-10-11

Amsterdam ... mijn 72 ste marathon

 

20111016 aankomst.jpg

En ik ben zo gelukkig ...

'k Had nooit gedacht dat ik Amsterdam tot een goed einde zou brengen ... zoveel pijn nog gehad op zaterdag ... ik reed naar "Olland" en ik had ontzettend veel pijn aan mijn rug ... ik kon bijna niet rijden van de pijn ... maar zondag was die pijn plots weg ... misschien hielp mister Brufen 600 me een beetje ...

Op zaterdag aangekomen in Amsterdam ... ingecheckt in het hotel ... en dan naar de Zuiderhallen ... mijn nummer afhalen ... mijn chip afhalen ... mijn chip afhalen??????

Verdorie ... ik had (zoals gewoonlijk) ingeschreven met mijn eigen chip ... had ik die verdorie niet vergeten in Gistel zekers ... dus nog vlug naar de helpdesk om een nieuwe chip aan te vragen ... en dan effe gedag zeggen met de twee toppers uit Brugge en Deinze (of toch ergens dicht daarbij) .. die beiden een schitterende tijd liepen .. proficiat daarvoor Chris en Vincent (en ook aan jullie monster die een gans weekend alleen z'n plan trok).

Effe later op de avond zag ik dan nog Steve en z'n dame ... met hen een typisch Hollands biertje gedronken??? Steve was paars ... z'n dame ook .... kleuren die me niet echt aanstonden ... maar zij waren wel sympatiek ... en Steve liep een heel sterke marathon ... en z'n ploegske deed het ook niet slecht -)

En ik .. ja, ik begon te rap ... 06:08 per km in de eerste 20 km ongeveer ... maar toen kwam de klap ... nu ja, klap ... ik ken het spelletje ondertussen wel een beetje ... een beetje het tempo minderen ... en gewoon genieten van wat nog mogelijk is op dat moment .... en ja hoor ... op km 30 ging het tempo serieus naar beneden ... maar ik genoot ... ik was zo blij dat ik in een druk bezette marathon toch nog mijn plaatsje had ... verdorie ... ik kan het nog nog altijd  .... iedere marathon twijfel ik nog altijd als ik die afstand nog kan temmen ... niet vergeten  ... 't is nog altijd een ferm eind hé ... de echte kenners weten het wel ....

Maar ... ik heb het gedaan ... next week kan ik  niet .. feestje ... en de week erop : Marathon in Etten-Leur!!!!

20:12 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

straf hoe jij de marathons blijft aan elkaar rijgen, hopelijk is de miserie aan je rug spoedig voorbij.

Gepost door: Peter | 17-10-11

oeioei, Vinnie komt wel uit westende he! maar 't is er nie ver van en ze spreken er eenzelfde soort taal, dus zal hij 't niet zó erg vinden ;-). Uwen 72ste jong, en nog twijfelen of je 't kunt, dan hoef ik mezelf geen zorgen te maken, 't was nog maar pas mijne derde, en ik twijfelde ook wel een beetje of ik het nog kon ;-)
Ik dacht vanaf km 30 't zelfde, af en toe tempo naar beneden, maar genieten en afzien tegelijk, wat een mens zichzelf kan aandoen he :-) Verzorg je rug en 't amusement in Etten-Leur !

Gepost door: chris | 17-10-11

ge zi geen ne gewunen zulle

Gepost door: christ | 17-10-11

amai, al 72 marathons! 'k Denk dat je dan al wel bewezen hebt dat je het kan :-) Proficiat!! En soigneer die rug een beetje hé!

Gepost door: Ruth | 17-10-11

Je bent en blijft een echte marathon loper, geweldig. En gelukkig dat het met je rug beter ging.

Gepost door: Richard | 17-10-11

CU in Etten-Leur. Kan ik je eindelijk eens live meemaken!

Gepost door: willem42195 | 18-10-11

het zal aan je t-shirt liggen zeker ! Proficiat met nummer 72 !!

Gepost door: Wim DE OLIFANT | 19-10-11

De commentaren zijn gesloten.