29-09-11

quasimodo

Zo voel ik me momenteel ... 
Wat ik heb???? Wel, tussen de rugwervels zit er een mousse ... die mousses zijn uitgerokken en duwen tegen pezen, spieren en zenuwen ... en dat doet enorm veel pijn.
Sedert maandag loop (wandelen dus) ik met een stok ... gelukkig heb ik een heel lange paraplu die perfect past bij mijn grootte.

'k Heb natuurlijk veel bekijks als ik op straat loop he ... ten eerste voorovergebogen omdat ik niet recht kan lopen ... ten tweede met mijn knieen gebogen, gestrekt kan ik immers niet gaan ... en dan nog met een paraplu ... 't is verdorie 25 graden :-)

Vermits de pijn niet weggaat en vermits mijn fysieke toestand ook niet beter wordt, belde ik deze middag naar de osteopaat om te weten indien ik niet iets anders kon doen ... deze avond om 17 uur dus naar de dokter om een inspuiting ... brrr ... weeral ne pikuur ... in mijn bil deze keer : ontstekingsremmers omdat het vlugger zou genezen!  

 

Update : zonet een inspuiting gehad met een cocktail van pijnstillers, ontstekingsremmers en spierverzachters .... en een hele hoop pillen om vanaf morgen te nemen. Maandag terug naar de osteopaat ... indien dan nog geen goed resultaat, mag ik onder de scanner.  Nog 9 dagen voor Oostende ... spannend! 

 

 

 

16:24 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

jaja ze spreken der ol van ier ...
de kromme van gistel !!!
genaas ze Koen

Gepost door: lankarren | 29-09-11

mousse ?! volgens mij heb jij gewoon een hernia. Tussen de wervels zit er een zakje "vloeistof" en bij het inzakken van wervels "loopt" dit uit en dat is een hernia. Ben hieraan geopereerd 22 jaar geleden en 10 jaar geleden rugvastzetting gehad tot gevolg. Osteopaat helpt volgens mij niet (persoonlijke mening, ik ben wel geen dokter...)

Gepost door: renate | 29-09-11

het klinkt inderdaad als een "bulging", waarbij de zachte delen van de tussenwervelschijven naar buiten beginnen uit te stulpen. Dat moet je goed verzorgen Koen, het is een voorbode van een echte hernia (als het al zover niet is) en dan ben je gezien...
Schrap ajb Oostende uit je planning vooraleer je nog meer schade toebrengt aan je rug....

Gepost door: Ruth | 29-09-11

Koen, Koen, Koen...we weten allemaal dat jij zotte dingen aandurft en tot een goed einde weet te brengen, maar vind je het zelf verstandig om je lichaam aan een marathon te onderwerpen als het nu zo'n duidelijke signalen geeft dat er iets niet goed zit? Ik weet dat jij een marathon loopt zoals wij een 10 km lopen, maar dan nog. Maar het aub toch niet erger dan het nu is. Eerst genezen! De marathons lopen niet weg, hoor. Veel beterschap gewenst, en ook veel wijsheid ;-)

Gepost door: Sandy | 29-09-11

Koen, ik wens je veel beterschap met je rug en wees aub voorzichtig. Geen reden om superman uit te hangen, er zijn marathons genoeg, je hebt maar één rug. Hou je goed!

Gepost door: Julie | 30-09-11

Tegen zoveel vrouwelijke wijze raad kan ik niet op.
Misschien toch wat schrappen in je kalender en volledig hersteld rustig opbouwen naar je volgende.

Want een marathon starten met rugklachten was niet je verstandigste beslissing.
Spoedig herstel!

Gepost door: frank spencer | 30-09-11

Zoals gisteren geschreven. Stop dit jaar met marathons en geef je lichaam eens een beetje tijd. Nog 9 dagen voor Oostende, is heel juist maar om te gaan kijken hé ! Toch !!

Gepost door: Wim DE OLIFANT | 30-09-11

De commentaren zijn gesloten.