13-06-11

Luxemburg Marathon

 

aankomst.JPG

nr.JPG

affiche.JPG

Zaterdag 11 juni 2011 om 19 uur
De Luxemburg Marathon
Ik liep de allereerste editie in 2006.
In 2007 was ik ook ingeschreven ... maar toen had ik een ongelooflijke verkoudheid ... en zijn we als supporters naar daar geweest.
Het is een schitterende marathon ... een prachtige parkoer ... heuvelachtig dat wel ... maar een ongelooflijke sfeer.

Dit jaar zou ik hem opnieuw lopen .... al sedert eind januari ben ik ingeschreven ... al sedert eind januari had ik een kamer geboekt ... de betaling had ik direct in orde gebracht ... 't was zo iets goedkoper zelfs.

Dus ... ik moest hem lopen!

Tot vrijdagmiddag was ik zeker dat ik hem zou lopen ... 'k had het tegen niemand gezegd ... iedereen zou me toch zot verklaren.
Maar vrijdagnamiddag had ik nog altijd teveel pijn aan die blaar onder mijn rechtervoet ... trouwens de wonde was niet helemaal dicht ... als ik zou lopen ... dan opende ik die wonde nog meer en kon ik zeker weer een ganse tijd niet lopen.

Dus ... zaterdagmorgen vroeg naar Luxemburg vertrokken ... wijselijk zonder schoenen (je weet maar nooit hé!)

't Was een prachtige marathon ... het deed me echt enorm veel pijn om daar zo aan de kant te staan .... let op : volgend jaar doe ik er zeker mee!!!

Zonet heb ik 5 rustige kilometerkes gelopen ... en 't was zalig lopen zonder pijn!

Op naar de Nacht van Vlaanderen op vrijdag 17 juli 2011!!!

10:09 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Na regen komt zonneschijn ...
Loop je in Torhout de marathon? Ik ga die eventjes over slaan ('k heb er vorig jaat teveel afgezien). Alvast suces en hopelijk is je blessureled nu echt eens voorbij

Gepost door: danny | 13-06-11

wijs van je om zonder schoenen te vertrekken, wellicht zou de verleiding anders te groot geweest zijn ! Volgend jaar ben je weer van de partij !

Gepost door: kaat | 13-06-11

Ik zou zeggen , ééntje meer of minder maakt bij u ook niet meer uit he :-) ! Deze keer is het er ééntje minder , dus op naar de volgende ! En ik wens je daar veel succes toe !!

Gepost door: coach mario | 13-06-11

Goed dat je niet gelopen hebt. Het ging toch maar een calvarietocht geworden zijn. Lopen met pijn is echt niet aan te raden hé. Je hebt me in elk geval zin doen krijgen in de marathon van Luxemburg. Als ik vrijdag Torhout tot een goed einde kan brengen, wie weet probeer ik het volgend jaar wel eens in Luxemburg. Dan kunnen we samen lopen. Groetjes en hopelijk ben je vlug weer fit.

Gepost door: hansy | 13-06-11

ik hoop dat je eindelijk eens pijnvrij kan lopen vrijdag in toeroet, en dat je weer vertrokken bent voor een zomer en najaar vol marathons !
Groeten

Gepost door: Filip | 13-06-11

Tot vrijdagavond ! We zijn ook weer eens van de partij om een marathon te lopen. (te) lang geleden!!

Gepost door: wimdeolifant | 13-06-11

oe dat slim zijn toch pijn kan doen hé
succes vriedag

Gepost door: marnix | 14-06-11

Zeker niet makkelijk om te moeten toekijken. Succes in Torhout!!!

Gepost door: natalie | 14-06-11

De commentaren zijn gesloten.