26-12-10

Het lukt niet ...

Nee, ik heb eergisteren, vrijdagmiddag, 5 km gelopen aan een heel rustig tempoke ... thuis gekomen ... en opnieuw die pijn aan mijn linkerknoezel ... en die komt er doordat er een spier die aan de buitenkant van mijn linkerscheenbeen loopt ontstoken is.
Na een weekje rusten ... dan een weekje kiné ... en nu nog een weekje rust ... is er nog steeds niet de minste verbetering voelbaar.
Morgenvroeg bel ik naar de sportdokter om een afspraak te maken ...  hier is meer aan de hand.
Gewoon lichtjes wrijven over die spier doet al pijn ... en als ik dan loop ... dan zakt die pijn naar de buitenkant van mijn linkerenkel waar die spier aan gehecht is waarschijnlijk.
'k Zal wel een alternatief moeten vinden, mocht ik voorlopig niet meer mogen lopen ... spinning misschien????

Trouwens, iedereen een gelukkig kerstfeest toegewenst hé .... bij ons was het schitterend ... ik heb echt genoten van onze kerstavond ... gewoon es thuis ... samen met het vrouwtje, samen met de drie zonen en samen met onze toekomstige schoondochter.
Echt heel gezellig ... sedert dit jaar is het op de even jaren thuis blijven met de familie en op de oneven jaren allen samen naar mijn schoonouders, samen met Inge haar drie zussen en hun families.  Dit jaar zijn we op Kerstdag zelf dan naar Inge haar ouders geweest om te aperitieven (wat weeral heel uitgebreid was) ... veel te veel allemaal ... en vooral die kilokes die er blijven aanhangen door het weinige lopen ... 'k heb ocharme 10 km gelopen in de laatste 21 dagen!

Hopelijk krijg ik zo snel mogelijk een afspraak bij de sportdokter ... 'k ga morgen toch rustig een ferm toerke fietsen ... kwestie van toch een beetje beweging te hebben hé ...

Toe loatre ...

11:29 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hey Koen, knap interview. Leuk om zo eens wat randinformatie te lezen.
Veel beterschap gewenst en hopelijk ben je snel weer aan het lopen.
Grtn.

http://www.bloggen.be/jannemanloopt

Gepost door: Janneman | 26-12-10

Gewoon deze periode gebruiken om na te gaan waar het schoentje knelt... en dan opgelapt en fris en mon(s)ter 2011 in.

Prof. voe de wederopstanding op 2° kerst

Gepost door: marnix | 27-12-10

Het zit je niet mee! Hoop dat het volgend jaar beter gaat!

Gepost door: M@urice | 27-12-10

Hopelijk start 2011 beter dan 2010 eindigt. En die kilo's? Die komen denk ik er al bij als je alleen maar naar eten kijkt. Krijg ze er verdoeme ook nie af.

Gepost door: cremke | 27-12-10

Hopelijk is die blessure vlug verleden tijd. Prettig eindejaar gewenst.

Gepost door: natalie | 28-12-10

De commentaren zijn gesloten.