14-12-10

En opnieuw geen marathon

Zondagmorgen stond ik om 6 uur op en neen ... ik voelde het direct ... een marathon lopen vandaag, dat zal niet lukken ... mijn enkel deed te veel pijn.

Eigenlijk is het mijn enkel niet hoor, het is een spier aan de buitenkant van mijn linkerscheenbeen die overbelast en ontstoken is ... en daardoor krijg ik pijn aan mijn linkerenkel.

Rusten is het enigste wat ik kan doen ... ik kan wel lopen ... maar zo geneest die kwetsuur niet.
Vermits ik nu zaterdag in Ka
mpenhout de marathon wil lopen ... diende ik een keuze te maken.
Of in Spijkenisse de marathon lopen ... met de kans dat ik voor de rest van het jaar out ben ... of rusten en hopen dat een weekje niet lopen wonderen doet.
Voor een keer ben ik verstandig geweest ... 'k ben thuisgebleven ... 'k heb gerust ... en nu kan ik nog een paar keer naar de kiné alvoor het zaterdag is ... en ik loop ook niet meer voordien.
Wel heb ik al vele wandelingen gemaakt met Kyna en een 30-tal kilometer gefietst.

Als het enigszins kan ... dan haal ik mijn loopschade wel in tijdens de Kerstvakantie ... 'k heb dan 14 dagen de tijd om iedere dag een loopje te doen.

'k Ben niet zo ontgoocheld als de vorige keer ... toen zat ik er echt mee in dat ik niet kon lopen ... nu is het een deugddoende rustperiode!

'k Plan deze keer geen bijkomende marathons meer ... als ik Kampenhout kan lopen ... dan heb ik er 17 dit jaar ... meer dan genoeg :-)

Toe loatre!

15:09 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

goe gezien,
luisteren naar het lichaam dat ist si, zou het verstand dan toch kommen met de jaren:-)

Gepost door: marnix | 14-12-10

We vroegen ons al af waar je was. Welnu je hebt gekozen om even de enkel rust te gunnen. Verstandig, volgend jaar weer een nieuwe kans op een marathon in Spijkenisse. Eerst maar eens goed herstellen. Fijne feestdagen en tot in het nieuwe loopjaar!

Gepost door: Pim | 15-12-10

We misten je al. Begrijpelijk dat je het lichaam even rust gunt om in ieder geval nog 1 marathon dit jaar te kunnen afleggen.
Sterkte en hopelijk succes in Kampenhout.

Gepost door: John | 15-12-10

De commentaren zijn gesloten.