15-11-10

Balen

Yepse, ik baal!!

Ben er nog altijd niet goed van ... dan loop je al es een ontzettend zware marathon ... had ik dat geweten!
Na Amsterdam, waar ik wegens mijn kuitkwetsuur moest opgeven aan km 7,5 ongeveer, een tweede marathon op rij die ik niet op mijn lijstje kan zetten ... zo gaat het niet vooruit he Huilen.

Allé, vanaf nu genoeg hierover ... uiteindelijk staan er nog 2 marathons op het programma dit jaar ... ik kijk al uit om er toch nog eentje aan toe te voegen ... wie weet nog eentje niet ver weg?

En ja, sedert zaterdag ben ik de strijd met de kilo's aangegaan, ik woog teveel, 80 à 81, dat is veel te veel voor mij .... dus ja, sedert zaterdag 13 november ben ik alcoholloos ... deze morgen bleek mijn gewicht al terug 79,8 ... joepie, terug onder de 80, maar het doel is verder alcoholloos te blijven tot de teller onder de 75 kg raakt ... dus opletten op wat ik eet en veel sporten ...

Hopelijk haal ik mijn doel voor de feestdagen!!!!

10:06 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

jawadde ze hebben je inderdaad goed liggen die mannen van de kempen; maar het was allicht toch een goede lange duurloop; dus kasterlee de komende jaren: een marathon of... een lange duurloop (naargelang het weer)

Gepost door: dirk | 15-11-10

Een marathon die geen marathon is... 'k Zou er ook niet mee kunnen lachen.
Lukt het nie voor 19/12? De Arcellormittal overdekte marathon?

Gepost door: Jan | 16-11-10

nie fair hèèl juste...
enne voe je soberheidskuur:
jet wel chance da je ploegsje je nie veel reden heeft voe de champagne te ontkurken hé
goe timing, goe timing....

al moenk bekennen dank beter je voorbeeld zoen volgen ... ;-(

Gepost door: marnix | 16-11-10

Dat afstanden soms niet helemaal correct zijn kan gebeuren. En aangezien bijna iedereen met één of andere GPS loopt is er ook altijd discussie. Maar in uw geval was het toch een serieuze afwijking. Je hebt gelijk, zoiets mag niet gebeuren, zeker niet als je een marathon organiseert. 't Is jammer, maar 'k ben er ook zeker van dat ze u niet gaan tegenhouden! Succes en tot in den draai.

Gepost door: etienne | 17-11-10

De commentaren zijn gesloten.